• 9.376.921 stemmen

Met onder meer: Thom Hoffman, Fem van der Elzen en Tygo Gernandt

Gesproken taal: Nederlands en Engels

Releasedatum: 14 november 1996

Plot Naar de Klote!

Provinciaals meisje Jacky trekt naar de grote stad. De verleidingen van het nachtelijke stadsleven worden groter als ze een louche zakenman ontmoet die haar overhaalt om pillen te dealen. Aan twee vriendinnen leent ze teveel geld en ze dreigt onder te gaan in de even hippe als criminele wereld rond de housescene. Naar de klote! is opgenomen met de modernste videotechnieken en daarna overgezet op film.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van neo

neo

deze film is echt naar de klote!stom acteerwerk en een slecht verhaal wat ook helemaal niet boeit

avatar van Jerome-B

Jerome-B

Tja, ik heb deze film alweer zo'n tijd geleden gezien (in de bios notabene ) dat ik het allemaal niet echt precies meer weet. Wat me wel is bij gebleven, zijn de trip-achtige effecten waar de film barstens vol mee zit, en wat ik eigenlijk ook het enige goeie aan de film vond volgens mij. 2,0 sterren.

avatar van portishead00

portishead00

Ik vind dit dus echt een schitterende film.

Ik hou wel van Nederlandse films.

Vooral de humor is zo gaaf.

wereld film.

avatar van Jos2

Jos2

Kijk, da's nog eens een originele mening...

avatar van petey

petey

• 1901 berichten

Enige goede aan de film is de omgeving.....

Rotterdam.

avatar van tovenaar

tovenaar

Deze film eergister bekeken, maar wel op de manier zoals het hoort denk ik:

:lol:e versterker op standje 124

:lol:e stroboscopen aan... en gaan

Zonder de sfeer die er heerste op de plek des onheils waar ik de film heb gekeken heeft toch zeker wel bijgedragen aan het feit dat ik hem 2,5 ster geef.

Als ik puur op acteerprestaties afga... heheh , whoops! Vooral die Jackie.. die acteert nog geen deuk in een pakje boter, maar toch

aardig filmpje, leuk om te zien als je zelf ook veel met muziek bezig bent. Geen topper, maar als je hem in de goede omstandigheden kijkt, goed te doen.

avatar van Mik

Mik

Met die Boxen van 1000 watt naast mijn kop, knalde "alles naar de klote" er in ieder geval wel goed in!!! hehe.. volgende week lola rennt op een zelfde soort manier toov?

avatar van tovenaar

tovenaar

haha, wat mij betreft wel Mik

Is iemand hier op MovieMeter naar het Chasse Theater in Breda geweest naar de voorstelling: Lola Tanzt?

Voor degene die het gemist hebben, in de zaal waren allemaal rondom grote schermen geplaatst waar Lola Rennt vertoont werd en op de momenten dat Lola ging rennen, was er een Techno-DJ Live aanwezig om muziek te draaien..

Cool feestje toch

avatar van Armin

Armin

Inderdaad: "Klote.." *

avatar van Droopy

Droopy

Deze film heb ik een jaar of drie geleden gezien. Het acteerwerk blijft inderdaad achter maar het verhaal heeft me aangegrepen.

Hoe is het toch mogelijk dat mensen zich zo "naar de klote" helpen terwijl andere te jong sterven zonder dat ze zichzelf gesloopt hebben. Toch iets om over na te denken !

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Ben je allergisch voor de muziekstroom zoals ik ? Dan is dit DE film die je NIET moet gaan kijken, een 0,5 maar liever een 0.

avatar van starbright boy

Niet gezien, maar wel onlangs gemerkt dat de film een cultreputatie in Hongarije heeft.

avatar van T.O.

T.O.

avatar van Yak

Yak

avatar van Quido

Quido

starbright boy schreef:

Ook in Nederland, zie ik hier in mijn CKV boek.

Hoewel het thema een ernstig probleem was/is, lijkt het door de regisseur niet al te serieus genomen te zijn. De manier waarop deze film aan het publiek voorgeschoteld wordt is eerder belachelijkmakend. Acteerwerk is klote, montage werd ik af en toe duizelig van, maar was soms ook wel toepasselijk. Het meisje dat Jackie speelt kan er idd echt niks van, ik zat nog te twijfelen of ze gewoon zo lomp e.d moest spelen of dat ze het gewoon niet kan. Ik hou het maar op dat laatste. Nee, hier had veel meer ingezeten als er wat serieuzer met mee was omgesprongen. 1.5*

avatar van Droopy

Droopy

Is deze al uit op DVD ?

avatar van SSeagal

SSeagal

Matig filmpje, ook al viel de muziek van toen in de film wel in de smaak bij mij, verder kan ik me er weinig van herrinneren en dat zegt genoeg lijkt me. **

avatar van Quido

Quido

Droopy schreef:

Is deze al uit op DVD ?

Nee

avatar van Hagele

Hagele

Puur voor de muziek een 5je...en dat is jammer.

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Boothead schreef:

Die SS zeker in je naam omdat je zon nieuw kut gabbertje bent? Stoere knul...*kots*!

Gedragen we ons even kerel? Anders ga je maar ergens anders je onzin verkopen.

avatar van PatrickL

PatrickL

Boothead schreef:

Doe niet zo stupide kerel, denk je ook niet dat de eerste 'S' in SSeagal voor Steven staat? *10xzucht*

avatar van Stevo

Stevo

Ik heb deze film in de bios gezien. Ik vond er weinig aan. Het viel me vooral op dat er zoveel mensen in de pauze of tijdens de film de zaal uitliepen. Ook werden verscheidene mensen misselijk van de snelle montage.

avatar van Smoghler

Smoghler

Wel grappig om te hebben, voor later ofzo hehehe

Verders lag het niveau van acteerwerk tijdens de afscheidsmusical in groep acht van mijn oude basisschool wel een stuk hoger dan in deze film!

avatar van J.Bell

J.Bell

Niet bepaald een top film, maar toen ik hem zag in de bios, was die muziek een hele hype en het was leuk, en ik heb een geweldige avond gehad toen.

Ik geloof dat ik hem nog ergens op video heb liggen, al eens gekocht voor 5 gulden ofzo....

binnenkort maar weer eens kijken, het is al zo lang geleden.

Ik geef hem 3*

avatar van Madecineman

Madecineman (moderator films)

Nou ik moest er even nadenken maar ik geloof dat ik hem nu dan weer eindelijk gevonden heb. Echt werkelijk een van de allerslechtste films die ik ooit helemaal heb afgekeken en waar ik dus ook een echte beoordeling aan kan geven. Eindelijk kan ik mijn eerste 0.5* met recht kwijt aan deze absolute bagger.

O, ja en nog een ding; [moppersmurf aan] Ik HAAT housemuziek! [/moppersmurf uit]

avatar van hansbreda

hansbreda

Had deze gewaardeerd met een 1.5 maar bij nader inzien toch nog teveel dus 0.5* Complete bagger!!!!!!!

avatar van savi_7

savi_7

niet helemaal Yorinde Moll zit er ook in!!!

avatar van Rujar

Rujar

Alles is slecht aan de film Maar misschien is hij daarom zo vermakelijk!!! Echte een oerhollandse film met name de humor. Belachelijk!! 3,5 sterren!

avatar van Egbertbos

Egbertbos

des tijds was het een toppertje maar nu ik hem vandaar weer eens heb gezien nijgt het meer naar een floppertje.

Alleen voor mensen die in de jaren 90 gabber house scene zijn blijven hangen

wat een klote film gelukkig kan het niet echt slechter. de acteurs zetten hun rol niet echt geloofwaardig neer, stuk voor stuk hebben ze betere rollen en in betere films gespeeld.

als ik deze film in een kracht term mag omschrijven: KLOTE!!

het is te hopen dat deze film NOOOOOIIIIIIIT op dvd verschijnt (anders moeten de winkeliers er haast wel geld op toeleggen)

avatar van Hagele

Hagele

Alleen voor mensen die in de jaren 90 gabber house scene zijn blijven hangen

Blijven hangen?

Daarnaast zou ik hem best wel op DVD willen hebben, gewoon voor de heb.