• 9.370.192 stemmen

For da Love of Money (2002)

Komedie | 97 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Pierre Edwards

Met onder meer: Pierre Edwards en Reynaldo Rey

Plot For da Love of Money

Wat begint als een normale dag in de 'Hood', verandert al snel in een onvergetelijke dag voor Dre Mitchell. De geruchten gaan dat Dre een fortuin aan gestolen geld gevonden heeft. Natuurlijk wil iedereen daar een deel van: zijn onbevredigbare vriendin, zijn criminele neefje, de sexy moeder van een vriend, de buurtpooier en zelfs een sletterige travestiet! Niemand kan ze tegenhouden om te liegen, bedriegen en zelfs te stelen om het geld in handen te krijgen.

avatar van 2high4words

2high4words

schijnt wel een leuke film te zien heb em alleen nog niet gezien weet iemand hier iets over te vertellen?

avatar van 2high4words

2high4words

ik heb em gezien en heb zeker wel gelachen het is een droge getto film als je daarvan houdt is et een aanrader

avatar van Stevo

Stevo

Toevallig tijdens het zappen stuitte ik op deze film. Ik had er nog niet eerder van gehoord. Maar ik heb toch flink gelachen. Vooral dat stuk dat een blanke zijn sleutels in de auto heeft laten liggen en de deur op slot gedaan heeft. Komt Dré langs en die vent maar denken dat elke neger auto's open kan krijgen. Gevolg: een dikke steen door de ruit. 3 sterretjes.

avatar van Hi-Tek

Hi-Tek

Poster lijkt verdacht veel op dat van Boiler Room.

avatar van DVD-T

DVD-T

Zapte er toevallig langs en maar laten staan, en ik heb toch nog wel een aantal geslaagde grappen gezien.

Een erg standaard verhaaltje, een man krijgt wat geld in zijn bezit en iedereen wil daar een graantje van mee pikken. Wat volgt is een dag met ontmoetingen met vreemde mensen. Die gast in die rolstoel was echt hilarisch hartstikke verlamd, en dan ook nog proberen te lopen. , en daar lag ik dan ook echt in een deuk. Verder nog wel een aantal keren een kleine glimlach, maar niet meer dan dat. De uitwerking is beroerd, en het geheel nogal slecht in beeld gebracht. De acteerprestaties waren ook niets. Toch wel een film met zo af en toe leuke momenten.

avatar van GinolaEHV

GinolaEHV

Redelijke komedie.

Een beetje een film a la Don't Be A Menace To Society While Drinking Your Juice In The Hood. Alleen dan een tikkeltje minder. Waar ik laatstgenoemde film één van de betere komedies ooit vind, daar blijft For Da Love Of Money vooral op overtuigingskracht ver achter.

Vooral de hoofdrolspeler is weinig overtuigend in z'n rol. Dat gaat ten koste van een aantal grappen, die met een ander hoofdpersoon misschien beter waren gelukt.

Voorts is het zo dat er in Don't Be A Menace ook veel meer leuke grappen zaten en veel meer ludieke personages.

2,16* als gemiddelde vind ik wel erg laag.

3*.