• 9.378.966 stemmen

Geregisseerd door: Mike Newell

Met onder meer: Gabriel Byrne, Ellen Barkin en Ciarán Fitzgerald

Releasedatum: 20 oktober 1994

Plot Into the West

"A magical Adventure begins ..."

Grootvader Ward geeft een paard wat hij heeft gevonden aan zijn kleinkinderen, die het paard laten leven in een flat in Dublin. Wanneer het paard gestolen wordt gaan de twee kinderen op onderzoek uit.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van KillaJah

KillaJah

Heeft niemand deze prachtige film gezien?

avatar van buffy

buffy

dit is inderdaad een prachtige film !!!!!

met mooie beelden en er zit ook zo'n goed en mooi verhaal in.

een héél klein min puntje vond ik op het einde de reanimatie van het jongetje die zag er wel ietsje nep uit, maar daar heb ik langs gekeken en ik vind het zo mooi hoe het in elkaar is gezet met de 2 jongetjes die het paardje berijden en er met zijn 2 en zo'n cowboy gebeuren van maken zó schattig !!!

deze film is voor mij persoonlijk zeer zeker dubbel en dwars 5 * waard.

echt een toppertje onder de familie/avontuurfilm en ik zal 'm zeker nog eens een keer kijken en dat zeg ik niet snel van een film !!!

avatar van yiske

yiske

Deze film heb ik gezien tijdens mijn rondreis door Ierland 2 jaar geleden. Het land en de film hebben enorm indruk op mij gemaakt. Mooi vind ik dat de kinderen in deze film echt Iers spreken en een goede acteerpresatie neerzetten. Dit is het soort films waarvan ik vind dat meer mensen 'em zouden moeten zien. Persoonlijk vind ik het een mooi en boeiend verhaal en daarnaast ook nog ontroerend.

Steengoede film. Zo moeten er meer gemaakt worden.

avatar van Marvinleeaday

Marvinleeaday

Prachtfilm, mooie Ierse sage, prachtig.

Geweldig dat Ierse taaltje alleen jammer dat ik het af en toe niet geheel kon volgen, zijn er ergens subs voor te krijgen??