• 9.377.956 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Brian Clement

Met onder meer: Claire Westby, Paul Pedrosa en Teresa Simon

Plot Meat Market

"From the depths of hell...the dead have returned to walk the earth. Pray for help."

Shahrokh en Argenta zijn twee ex-werknemers van een bedrijf dat bizarre medische experimenten uitvoerde. Wanneer er een golf van aanvallen door dieren plaatsvindt, weten de twee genoeg en worden ze in hun overtuiging gesterkt wanneer ze ontdekken dat het bloedbad niet door dieren, maar door kannibalistische zombies gepleegd is.

Argenta (as Claire Westby)

Crazy Cop / Swat Unit

Dr. Victor Oppenheim

El Diablo Azul

Stemrol of El Diablo Azul

Capt. Ayers / Terrified Populace

avatar van Hemdale

Hemdale

Best wel een slechte zombie film dit, veel zombies zagen er niet eens als zombies uit, beetje zwart schmink onder de ogen, kleren wat slordig dragen en traag lopen, zielig gewoon. Gore scenes had de film vrijwel niet, beetje bloedspetters aan de muren enzo, maar de enkele gore dat in de film zat was dan nog best te doen. Voor de rest slecht.

avatar van Ravenstein

Ravenstein

De grootste beperking van deze film is zonder twijfel het budget. Daardoor niet enkel slecht geschminkte zombies, een verschrikkelijke geluidsband, maar werd het geheel ook gefilmd met een gewone doordeweekse video-camera en dat geeft ook nog eens een zeer lelijke beeldkwaliteit.

"Meat Market" is lelijk, saai en slecht.

avatar van Sheriff Hoyt

Sheriff Hoyt

• 2077 stemmen

De zombies op zich vind ik nog meevallen. Maar de geluidsband is een stuk schroot, en dat verpest al een heel deel van de film. Het verhaal is zoek, volgens mij is er nooit een verhaallijn geweest. Ik heb de film uitgezien en ik vond hem uiteindelijk nog wel te doen (de zombies dan) als je weet met welk laag budget de film is gemaakt. Maar dan gooien ze er weer van die vampier lesbo's erbij en een debiele worstelaar en dan is echt wel alles om zeep.

avatar van morrie

morrie

best wel grappig,

geen hoogvlieger, maar dat hoeft voor mij in dit genre niet.

voor 20 cent aangeschaft op de rommelmarkt, dus dan best wel leuk.

avatar van bladonis

bladonis

Eigenlijk vond ik dit een betere film dan menig andere in zijn soort! Het heeft een 'redelijk aannemelijke' reden voor de outbreak, wat je van veel andere zombiefilms niet kan zeggen..

Goed, ze hadden wat geld, ook is het maar een paar tientjes, kunnen besteden aan de zombie-make up. Het heeft erg gejat van de hele 'Dead' serie van George Romero. Maar het is niet storend ofzo.

T is niet écht slecht geacteerd, en de dialogen zijn soms best grappig. Goed, de zombies zijn níet eng, maar noem me n film waar zombies wél écht eng zijn! Dat bedoel ik dus..

Ik vind de combinatie van de twee zombie ass kickers, de Mexicaanse worstelaar/vigilante (El Diablo Azul!) en de drie bisex vampiertjes hilarisch!

Echt n leuke film voor zomaar n zaterdagavond!

avatar van Vascago

Vascago

Maar eens een keer opsnorren.

avatar van vaxukarius

vaxukarius

Dit is helaas een miskoop geweest. Naar eigen beleving een erg matige amateur film met weinig overtuigende zombies en slechte gore. Het geluid was ook erg miserabel. Maar toch een goed initiatief van de videotheek om dit soort pulp te verkopen. Soms tref je wat leuks tussen de nieuwe- en afgeschreven films.

avatar van Boeikens

Boeikens

Jammer van de wel erg slechte uitwerking want voor de rest vond ik de film vrij vermakelijk.

avatar van Phantasm

Phantasm

Film moet het hebben van de gore momenten, zoals eerder aangegeven, de geluidskwaliteit was niet al te best.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Shot on video goodness! I love it De Meat Market ''trilogy'' (derde deel schijnt nogal af te wijken) heb ik al een tijdje op DVD liggen. Laatste tijd meerdere SOV-achtige titels bekeken en ze verschillen weinig van elkaar. Clement heeft veel wilde ideëen met een vage groep personages (worstelaar, lesbische vampieren, zombie hunters..), maar het komt eigenlijk telkens op hetzelfde neer. Brak dialoogje, dwalende zombies (gruwelijk gedaan! Lekkere ''dikke'', brokkerige make-up) en een vuurgevecht. Erg veel gore zit er niet in. Aan het einde een paar hoofden die worden opgeblazen, wat weer fantastisch is gedaan, maar verder erg op de gunplay gericht. Heeft uiteraard alles met budget te maken, maar het is in ieder geval geen moment duf.