• 9.268.850 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Jefery Levy

Met onder meer: Billy Zane, Byron Mann en Stacy Oversier

Plot Invincible

"To survive the ultimate battle, they must become the ultimate warriors."

Slate, niet bepaald de ideale schoonzoon, is in het bezit van een helft van een oeroud tablet, waarmee hij de aarde kan opblazen. Daarmee zouden de Shadowmen, donkere engelen, eindelijk bevrijd worden. Als hij ook over die andere helft beschikt kan hij zogezegd zijn gang gaan.

avatar van Jordy

Jordy

ah, de tweede keer dat het voorkomt op MovieMeter (zelfde titel, zelfde jaar, andere film)

inmiddels al de derde keer Jordy

avatar van Justice4All

Justice4All

Hoes staat "The Best Martial-Arts-Action-movie ever!!!" , ik zeg: "Best Bull Shit Film Ever". Alleen begin vond ik best goed. Dus 0,5* voor beginstukje. Anders is het echt geen sterretje(s) waard.

avatar van satdoxter

satdoxter

Een van de meest verschrikkelijke films die ik gezien heb na 10 minuten kun je eigenlijk gaan slapen, een porno film boeit nog meer dan dit.

Jammer dat je niet lager als een 0.5* kunt geven

avatar van WB

WB

Billy Zane? Dat lijkt me nou net geen gozer voor Martial Arts (ken em alleen van Titanic en Sniper). Kreeg zeker weinig films aangeboden na de Titanic

kArIzMa_TuRk

ik vond deze film eigenlijk wel goed. mooie plek waar ze aan het trainen zijn. krijgt een goeie 2,5* van mij

Justice4All schreef:

Hoes staat "The Best Martial-Arts-Action-movie ever!!

Dat staat er helemaal niet..

avatar van TimD

TimD

O jawel.

kArIzMa_TuRk

alleen bij jou misschien, maar ik heb deze film met hetzelfde hoes. het staat er niet.

avatar van Jazzthieve

Jazzthieve

Wow, als mensen spreken over een barslechte film, dan kunnen ze deze als maatstaaf gebruiken, ongelooflijk slecht is deze er is dan ook niets goed eraan. Als je graag Power Rangers ziet dan zal deze misschien iets voor je doen.

avatar van Justice4All

Justice4All

kArIzMa_TuRk schreef:

Dat staat er helemaal niet..
Geloof me... Stond er echt op