Bloody Murder 2: Closing Camp (2003)
Genre: Horror
Alternatieve titel: Halloween Camp
Geregisseerd door: Rob Spera
Met onder meer: Katy Woodruff, Kelly Gunning en Amanda Magarian
Gesproken taal: Engels en Spaans
Plot Bloody Murder 2: Closing Camp
"The second cut is the deepest"
Vijf jaar geleden slachtte de gemaskerde seriemoordenaar Trevor Moorehouse met een motorzaag de leiding van vakantiekamp Placid Pines één voor één af tijdens 'Bloody Murder', zijn favoriete spel. Vijf jaar lang werd 'Bloody Murder' niet gespeeld. Nu is de zomer voorbij, zijn de gasten vertrokken en zitten de jonge kampleiders op hun laatste avond rond het kampvuur. Dan maken ze een fatale fout: ze besluiten 'Bloody Murder' te spelen. Het spel begint. Dan verdwijnt de eerste kampleider. En de volgende. En de volgende?
dttom
hahaha
, sorry ik vind dit gewoon erg grappig, nu weet ik alleen niet of mattieboy serieus is of een grap maakt
MaTtIeBoY
Maar hij is zelfs niet eens in de videotheek kun je nagaan!!
jassonn
Vreemd hier staat dat hij nog niet gereleased is,maar ik weet zeker dat ik hem bij Mediamarkt in de schappen heb zien liggen.
Doch de hoes en het onderschrift er anders uitzag.
daar stond Bloody Murder 2:First you did run,but still you can't hide.
[email protected]
Hij is idd een tijdje terug al uitgebracht.
Je hebt hem waarschijnlijk met deze cover gezien.
SSeagal
Wat is dit voor vage troep, vette copy van Halloween op de ene hoes, op de andere hoes copy van Jason, gaat nergens over dit??
Diesel
Deze tweede deel had duidelijk een veel hoger budget dan de eerste Bloody Murder. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat ook deze film ronduit slecht is. Teveel genreclichès en een te lage spanningsfactor, en zoals in elke lompe teenslasher maken de domme helden altijd de verkeerde keuze.
Ik geef deze wanproductie niet de laagste beoordeling omdat het 1 zeer angstaanjagende scène bevat die ik nu al beschouw als een favoriet. Maar die ene scène kan de film uiteraard niet redden van de ondergang.
Diesel
Deel 2 is naar mijn mening beter vanwege het feit dat het tenminste één vakkundige geregisseerde scène bevat.
MaTtIeBoY
Ze gaan waarschijnlijk ook nog deel 3 maken. Die zou dan in 2005 moeten komen. Deze film schijnt in Amerika nogal een succes te zijn geweest. Kan het me niet voorstellen.
TVGids
Van de tienerslashers die ik tot nu toe heb gezien is dit een slimme film. Bloody Murder 2 lift namelijk op het succes van friday the 13Th als dat van scream mee. De sfeer in de film is niet beangstigend maar de Friday the 13 Th/ Scream mix geeft toch iets aparts. Het verhaal is niet bijzonder wat wel vaker voorkomt bij tiener slashers maar deze film weet door goed neergezette scenes en de evenwichtige aanwezigheid van bloed en gore dit gegeven weg te wissen. De acteerprestaties zijn matig maar wel lekker om die ongetalenteerde gasten te zien worden afgeslacht door een zeer creatieve moordenaar. Al met al is Bloody murder 2 een lekkere slasher die je niet al te serieus moet nemen en vooral geschikt is voor een avondje hersenloze funhorror.
En trouwens Diesel je kan ook gewoon zeggen dat je de film redelijk goed vindt. Je hoeft niet allemaal excuses te gaan verzinnen.
Bazel niet man.
Ik vond de film erg slecht, op één scène na, zo simpel is het.
TVGids
Daarom typ je ook 2 berichten waar precies hetzelfde in staat.
Diesel
Daarom typ je ook 2 berichten waar precies hetzelfde in staat.
Snappie..?
sash!
he diesel is hij echt veel beter dan 1 want 1 was echt zwak en is die eene scene echt zo goed ga hem mischien huren
Diesel
Maar die ene scène waar ik het over heb is echt ongelofelijk goed, het gaat om een tiener die in de douche wordt afgeslacht. Prachtig gefilmd en er heerst een ongemakkelijke, duistere sfeer. Had echt het gevoel dat een andere regisseur verantwoordelijk was voor die ene scène.
Snappie..?
Wat hadden die sukkelige berichten te maken met je 2e bericht als ik vragen mag?
Daarom reageerde ik met:
Zoiets moet het zijn.
Je bent wel erg moeilijk hoor.
Daarom reageerde ik met:
Zoiets moet het zijn.
Je bent wel erg moeilijk hoor.
Ja ik dacht dat je niet je eerlijke mening gaf. Maar nu weet ik dus waarover het ging. Afgesloten
sash!
wel deze film was inderdaad veel beter dan de eerste er was meer spanning meer bloed en meer gore vooral die scene waar trevor de benen van een jongen afhakt is echt gore ja goed 3*
HALLOWEEN
Ze blijven maar door gaan maar bloody murder word heus niet zo bekend als friday the 13th.
0.5 ster opnieuw.
dinky
0.5 ster opnieuw.
ooit misschien in de verre verre toekomst Halloween
Horrorfanaat
Natuurlijk heel erg slecht allemaal. Slecht geacteerd, Slecht Verhaal enz. Maar goed het is wel vermakelijk wanneer je niks te doen hebt. Er zitten 1 of 2 aardige scenes in en de dader is ook redelijk verrassend. Verder natuurlijk baggerkwaliteit dus meer dan 2 sterren is het niet waard.
Leuk als ontspannend filmpje, maar voor de kwaliteit moet je ergens zijn. Zwakke acteurs, en een stuntelig verhaal dat nog niet eens origineel is. 2 sterren omdat hij uiteindelijk toch niet irriteerde...
Rene1971
Deel 1 had om precies te zijn: 0 goede scenes en deze film had 1 aardige scene. Vandaar 1*
pompoen
Goeie film, bloed, geweld en seks.
Maar spijtig voor dat kinderachtige, domme einde.
Drs. DAJA
Als regiseur zijnde, wat denk je dan als je zo'n honderdste kopie maakt, gejat van successen.
Ik bedoel kun je dan met een trots gevoel naar huis gaan?

Bloody Murder
2000