• 9.370.356 stemmen

Das Wirtshaus der Sündigen Töchter (1978)

Komedie / Erotiek | 86 minuten

Genre: Komedie / Erotiek

Oorsprong: West-Duitsland

Geregisseerd door: Walter Boos

Met onder meer: Dagobert Walter en Claus Richt

Gesproken taal: Duits

Plot Das Wirtshaus der Sündigen Töchter

"Wetten - am besten sind unsere Betten!"

Lilli en Christl zijn een mooie tweeling. Lilli kan de mannen maar niet van zich afslaan, daartegen lukt het bij Christl maar niet om aan de man te komen. De tweeling denkt een plan uit om ook Christl aan de man te helpen.

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Ich möchte gerne ein Zimmer mieten

avatar van hugohei

hugohei

Ik herinner me dat de oude John Kraaijkamp ooit in zo'n duitse boemsfilm heeft meegespeeld [goddank met al zijn kleren aan]. Weet iemand welke film dat was ?

Stinissen ? Raadpleeg je archief, wil je !

Kraaij weet het zelf waarschijnlijk ook niet meer.

avatar van stinissen

hugohei schreef:

Stinissen ? Raadpleeg je archief, wil je !

Kraaij weet het zelf waarschijnlijk ook niet meer.

Klopt helemaal hoor heb hem ook gezien was geen grote rol maar Kraay deed mee ik weet het ook niet meer.. heb al gekeken op imdb maar helaas..

avatar van Queto Yurlunyur

Queto Yurlunyur

Die Stoßburg denk ik; is de enige Duitse titel tussen zijn films op IMDb namelijk. Zie ook de 'keywords' aldaar.

avatar van stinissen

Queto Yurlunyur schreef:

Dat is hem. Weet nu ook waarom ik hem niet zag ik keek bij zijn zoon....ja ja het is weer laat