• 9.375.065 stemmen

Genre: Thriller

Geregisseerd door: Terrence O'Hara

Met onder meer: Sammi Davis, Kelly Preston en Linden Ashby

Plot The Perfect Bride

"She's the perfect bride... and the perfect killer."

Stephanie lijkt een lot uit de loterij te zijn. Ze ziet er goed verzorgd uit en is prettig in de omgang. Stephanie's aanstaande schoonmoeder, Mrs. Whitman, is helemaal in de wolken nu haar zoon Ted met deze bijzondere vrouw gaat trouwen. Iedereen is weg van Stephanie, behalve Teds zus Laura. Laura heeft het gevoel dat er iets niet in de haak is met Stephanie en houdt haar nauwlettend in de gaten. Alle leugentjes die Stephanie vertelt, worden door Laura stuk voor stuk nauwkeurig genoteerd. Beetje bij beetje weet Laura het duistere verleden van Stephanie te ontrafelen. Het begint er steeds meer op te lijken dat zij helemaal niet zo'n ideale schoondochter is.

Stephanie Peters / Suzanne Potter

Laura Whitman

Ted Whitman

Darlene Harris

Reverend Wells

Stephanie's Mother

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Overduidelijk een B-filmpje, vanwege de lousy special effects enzo. Kelly Preston deed het goed, maar ik vraag me af of Sammi Davis ooit acteerlessen heeft gehad. Wat een actrice was dat zeg...
Verhaal was belachelijk, maar wel vermakelijk. Ik had meer van het (voorspelbare) einde verwacht eerlijk gezegd. Toch zit in mijn ogen de film vol fouten (hoe kunnen ze Stephanie nou niet verdenken na al de moorden die pas volgen nadat ze in contact met haar zijn geweest. Zijn er geen detectives die ze ondervragen? Zo laat je het huwelijk toch niet doorgaan?

avatar van Don_Mat

Don_Mat

Hahaha als ik over de fouten begin, ben ik 3 kwartier bezig. De muziek is echt vals, en slaat een paar keer over. 1 keer als die catering vrouw van de trap valt, slaat de muziek gewoon 11 keer achter elkaar over. Ja en de acteer prestaties. Ik vraag me toch iedere keer af, wat bezielt een regisseur om zo'n slechte film te maken. En zou iemand dit niet doorhebben? Ik geef hem 2 sterren, want ik heb wel gelachen, en dat is toch een pluspunt.

avatar van Beertje45

Beertje45

Een filmpje van dertien in een dozijn. Zijn al betere thrillers aan vooraf gegaan. Ook niet echt een filmhoes om warm van te worden.