• 9.374.047 stemmen

A Guide for the Married Man (1967)

Komedie | 89 minuten

Genre: Komedie

Alternatieve titel: 'n Gids Voor de Getrouwde Vrijbuiter

Geregisseerd door: Gene Kelly

Met onder meer: Walter Matthau, Inger Stevens en Sue Ane Langdon

Plot A Guide for the Married Man

"Fourteen Famous Swingers give you the do's and don't's for the man with the roving eye and the urge to stray!"

Edward en Paul zijn goede vrienden. Alhoewel beide heren getrouwd zijn, komt Paul tot de ontdekking dat Edward vreemd gaat.Wanneer hij ernaar vraagt, weet Edward hem te overtuigen van zijn onschuld. Sterker nog, hij weet Paul er van te overtuigen dat vreemdgaan lang zo slecht nog niet is.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Paul Manning

Taxi Driver

Mrs. Fred V.

avatar van Mescaline

Mescaline

Grappig klein en vrij onbekend filmpje.(althans op Moviemeter.)

Hier en daar een beetje rommelig maar wat kijkt deze film ontzettend fijn weg zeg! Het topic was zeker voor die tijd best gewaagd(kan ik mij voorstellen) en Walter Matthau speelt zoals gewoonlijk zijn rol weer overtuigend en in het geval van deze film ook merkbaar met veel plezier!

Een leuk onzin filmpje die snel voorbij vliegt en genoeg afwisseling bied in scenes, zeker de moeite waard om eens mee te pakken en vooral geschikt voor in de late uurtjes.

Ik geef deze film het voordeel van de twijfel, half sterretje meer!

avatar van Mescaline

Mescaline

Blijft ook na bijna 3 jaar nog een vermakelijk en leuk geheel. Jammer dat de film hier weinig aandacht krijgt.