• 9.370.299 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Jean Pellerin

Met onder meer: Rob Lowe, Joe Mantegna en Bronwen Booth

Plot For Hire

"Every Man Has His Price"

Mitch Lawrence (Rob Lowe) heeft nog enkele maanden te leven en besluit een van zijn vaste klanten, de schrijver Lou Webber (Joe Mantegna), te helpen. Die wordt al enige tijd door een drugsdealer bedreigd en wil zijn belager uit de weg geruimd hebben. Mitch kan daar in één klap genoeg mee verdienen om zijn zwangere vrouw te verzekeren van een zekere toekomst. Maar enige tijd later ziet de schuldbewuste Mitch zijn slachtoffer in levenden lijve en hoort hij Webber in een tv-interview praten over zijn nieuwe boek waarin een huurmoordenaar de hoofdrol speelt. Mitch is erin geluisd. Maar dit is pas het begin.

Mitch Lawrence

Alan Webber

Faye Lawrence

Tom Kellman

Snobbish Saleslady

Professor Gerald Lambert

avatar van Eric Roberts

Eric Roberts

Zeker geen onaardige thriller.

Goed in elkaar gezet (ook al lijken een aantal dingen nogal voorspelbaar) en prima geacteerd door Rob Lowe en Joe Mategna.

Zie je 'm ergens liggen, neem gerust mee - is prima tijdverdrijf.

avatar van Tarkus

Tarkus

De film komt een beetje traag op gang vind ik, maar naarmate hij vordert hoe beter hij wordt.

Rob Lowe is niet meteen een van mijn favoriete acteurs, Joe Mantegna is dat wel, maar ze doen het beiden uitstekend in deze film.

Kortom: een film die het waard is om eens te bekijken.