• 9.372.307 stemmen

Thicker Than Water (1999)

Drama / Misdaad | 91 minuten

Genre: Drama / Misdaad

Geregisseerd door: Richard Cummings Jr.

Met onder meer: Mack 10, Fat Joe en Ice Cube

Plot Thicker Than Water

In LA proberen twee rivaliserende bendeleiders het ook te maken als producent in de muziekwereld. Wanneer de apparatuur van DJ (Mack 10) kortsluiting krijgt en de zangeressen van Lonzo (Fat Joe) overstappen naar een grote platenmaatschappij, gaan de twee samenwerken waardoor er ook een wapenstilstand zal moeten komen tussen de twee bendes. Met hulp van Gator, een grote drugsbaron uit New Orleans, beginnen DJ en Lonzo drugs te dealen om geld voor nieuwe apparatuur bij elkaar te krijgen. Net als het goed gaat ontstaat er een schietpartij tussen twee leden van de bendes. Ook komen de twee bendeleiders tot een merkwaardige ontdekking. Kunnen de twee talentvolle producenten nog iets van hun plannen verwezenlijken?

avatar van Chrizzlle

Chrizzlle

Redelijk film voor een gangsta-rapper die eens voor de verandering een film wil gaan maken. Niet echt een sterk verhaal, maar wel leuk om gewoon een keertje te gaan kijken...

Niet aan te raden voor mensen die zich ergeren aan de rap/gangsta/videoclips met lots of bling bling, b*tches, etc

avatar van Banjo

Banjo

• 2032 berichten

Een erg vermakelijke film die mij geen moment verveelde.

avatar van tonymacaroni

tonymacaroni

Dope film voor weinig geld geloof ik. Het geeft goed aan hoe de werkelijkheid in de wijken in L.A. is.

avatar van Nomak

Nomak

Geen al te beste gangsterfilm, maar toch moet je hem gezien hebben als dit je genre is.

avatar van 606

viel me behoorlijk mee.

muziek vond ik wel cool.

goede realiteit van de wijk.

avatar van LEIDENAAR

LEIDENAAR

best leuke film al zijn het verhaal en het acteren erg matig.De scene met pinguin is grappig haha.. 2,5

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

goeie rappers in een film.. heb me erg vermaakt.. 3½*

avatar van Chucky92

Chucky92

Joun illegaale uitleg begrijp ik niet Karizma.

avatar van John Lee Hooker

John Lee Hooker

Jammer dat een gansterfilm met rappers altijd zo matig uitpakt.

Mack 10 doet het wel aardig maar Fat Joe is nogal zwak en de rest kan er ook niet veel van.

Dat vliegtuig er tussendoor sloeg nergens op en zag er niet uit.
Special-effects konden beter.
De ettings bij het huis van Gator waren wel mooi.

Niet alles is even goed uitgevoerd. Zo is er een drugsdeal waarbij CJ Mac een tas met geld ontvangt en het niet telt, vervolgens zegt hij tegen een andere gangster dat hij het moet regelen en die geeft zomaar een tas mee aan DJ en Lonzo zonder te weten hoeveel het allebei is.

Zaten nog wel een aantal grappen in, een paar keer om moeten lachen.

Bij het einde waarin er wordt verteld hoe iedereen terecht is gekomen hebben ze gewoon wat scènes uit de film gepakt. Ze hadden er beter nog een paar extra kunnen maken.

Simpel filmpje en kijkt lekker weg, maar het had allemaal wat beter gekund.