• 9.369.458 stemmen

Genre: Thriller

Geregisseerd door: David Giancola

Met onder meer: Michael Paré en Morgan Fairchild

Plot Peril

"In the road of a rising tide, a storm of terror is raging."

Het echtpaar Scott en Terry hebben financiële problemen. Voor Scott dringt een operatie aan de knie zich op, maar hij heeft het geld er niet voor. Hij ziet nog maar één uitweg. Enkele jaren geleden heeft zijn jongere broer een diefstal gepleegd en de buit begraven. Scott en Terry gaan op zoek naar het geld in de hoop er de operatie mee te kunnen betalen. Maar onderweg komen ze in contact met Vincent Spinetti, die net uit een psychiatrische instelling is ontsnapt en hun zoektocht onverwacht bemoeilijkt...

avatar van Kid A(cid)

Kid A(cid)

Waarom zo'n lage score? Ik heb deze film twee keer op vakantie gezien, er zaten twee dagen tussen, maar ik vond hem vrij goed. Ik kan me de film niet zo heel goed meer herinneren, maar het was toch beter dan al die blockbuster rotzooi.