• 9.370.997 stemmen

The Secret of Anastasia (1997)

Animatie / Familie | 57 minuten

Genre: Animatie / Familie

Geregisseerd door: Lee Lan

Met onder meer: John Beach en Lisa DeSimone

Plot The Secret of Anastasia

Anastasia is de dochter van tsaar Nikolaj en bij de revolutie weet ze te ontkomen aan de slachting. Ze groeit op met magische muziekinstrumenten en vergeet haar verleden. Als op een dag de geheime dienst voor haar deur staat moet ze vluchten en op haar vlucht ontmoet ze een oude generaal die weliswaar niet gelooft dat ze de echte Anastasia is, maar haar wel graag in Kopenhagen wil rondleiden in de hoop haar erfenis te kunnen delen.

avatar van bennyboy

bennyboy

ik vind dit een erg geslaagde film, het einde raakt me nog steeds, en hij is zowel in het mederlands als engels heel leuk. nou helpt het voor mij ook mee dat ik deze film vroeger veel keek, dus was het een beetje jeugd sentiment. Maar ik vind het een aanrader, de sfeer zit er goed in en deez vind ik beter dan de andere anastasia's die er gemaakt zijn