• 9.455.615 stemmen

Geregisseerd door: Marcel Walz

Met onder meer: Myrom Kingery, Llana Barron en Patrick Byrnes

IMDb beoordeling: Nog geen beoordeling

Plot The Odyssey

"The most epic voyage of all time!"

Na tien jaar oorlog zet koning Odysseus koers naar Ithaka om zich te herenigen met zijn geliefde. De terugreis blijkt echter gevaarlijker dan de strijd. Om thuis te komen moet hij het opnemen tegen dodelijke monsters en wraakzuchtige goden.

avatar van Olifantenstaart

Olifantenstaart

Valt deze verfilming per toeval samen met Nolans versie of is het een bewuste strategie om mensen per vergissing naar de foute film te lokken?

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 12004 berichten

Olifantenstaart schreef:

Dat laatste, al jarenlang een succesvolle techniek van de heren van THE ASYLUM - theasylum.cc.

avatar van Olifantenstaart

Olifantenstaart

BlueJudaskiss schreef:

Dank. Ik waardeer kleine filmstudio's net om hun creativiteit en dan doet deze dit. Wil je als regisseur geen carrière bij maken. 86 minuten voor een epos, dat wordt hoogstaand.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 12004 berichten

Olifantenstaart schreef:

Oh ik vind ze altijd wel leuk, hou ze al jaren in de gaten - ze hebben gigantisch veel zelfspot. Vaak waardeloze films maar af en toe zit er wel degelijk een ruwe diamant tussen.