• 9.400.770 stemmen

Met onder meer: Belén Cuesta, Enric Auquer en Joaquín Furriel

Gesproken taal: Spaans

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Cortafuego

Na de dood van haar man reist Mara met haar dochter Lide, haar zwager Luis, zijn vrouw Elena en hun zoon naar het zomerhuis van de familie in het bos. Ze willen het huis verkoopklaar maken en eindelijk de oude wonden helen. Wat een simpel afscheid had moeten zijn, verandert al snel in een nachtmerrie wanneer haar dochter na een ruzie spoorloos verdwijnt in het bos. De situatie wordt kritiek wanneer er een oncontroleerbare bosbrand uitbreekt. De Guardia Civil ziet zich genoodzaakt de zoektocht naar het meisje te staken en een onmiddellijke evacuatie af te kondigen. Mara weigert echter te vertrekken. De familie besluit de brand te trotseren en het bos in te trekken om naar haar te zoeken.

avatar van bounze

bounze

Een tenenkrommende film op Netflix met een matig verhaal, een hoop geschreeuw, onrustig camerawerk en slechte acteurs die als rol allemaal schizo zijn. Ook het beeld word met enige regelmaat verkleind en weer vergroot, waarom? Geen idee. Deze kun je rustig laten liggen. Zonde van de tijd!

avatar van schumacher

schumacher

Ik deel de mening van hierboven.

avatar van lang pee

lang pee

Ik was hier met niet veel verwachtingen aan begonnen, wegens de vele slechte reviews. Maar ondanks dat vond ik het best een goede film met de nodige spanning, en ik vind Belen echt wel een zeer goede actrice.

Niet dat er geen foutjes werden gemaakt, en alles was niet even geloofwaardig, maar ik kon deze film absoluut apprecieren.

Dit was voor mij eindelijk nog eens een degelijke spannende film op Netflix, meer van dat zou ik zeggen!

avatar van Eric61

Eric61

Ik sluit me bij bounce aan.

Film met gezin gestopt (37 min voor eind) en net zelf afgekeken.

Plot is op zich wel goed, invulling niet.

avatar van orbital

orbital

Best aardig, bosbranden en dan nog een soort van thrillerplotje erin verwerkt. Werkt niet helemaal, maar kijkt soepel weg op een zondagavond

avatar van AveMaria

AveMaria

Grappig om te zien wat de verdeeldheid is m.b.t. de meningen over deze film. Mijn vrouw en ik vonden het een goede film. Tot het einde aan toe spannend. Voor ons 4 sterren.

avatar van kloenie

kloenie

Een film die niet boeit. wat de makke is van films op Netflix. Slechte acteurs ook.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Als je - zoals ik - een rampengilm verwacht met een grote bosbrand en veel spektakel dan zit je bij deze film verkeerd. Het is een thriller/familieverhaal met de bosbrand op de achtergrond.

Na 30 minuten wilde ik - zoals hieronder ook al is gemeld - stoppen. Maar even kijkend in de tijdlijn bij Netflix zag ik dat er toch wel 20 minuten 'vuur' aan zouden komen. Blijven kijken. Het bleef hetzelfde. Het viel me erg tegen.