• 9.369.469 stemmen

Genre: Horror / Mystery

Geregisseerd door: Stevan Mena

Met onder meer: Veronica Cartwright, Madelyn Dundon en Michael Steger

Plot The Ruse

In een afgelegen huis aan de ruige kust verdwijnt plotseling de verzorger van een oude man op mysterieuze wijze. De jonge verpleegkundige Dale wordt haastig gestuurd als vervanger, maar al snel ontdekt ze dat er iets helemaal niet klopt. Terwijl ze worstelt met een opstandige patiënt, vreemde buren en angstaanjagende bovennatuurlijke gebeurtenissen, begint ze te twijfelen of het huis werkelijk spookt — of dat er iets nog duisterders schuilgaat. Naarmate de spanning oploopt en de muren op haar af lijken te komen, vecht Dale voor haar leven én dat van haar kwetsbare patiënt.

avatar van schumacher

schumacher

Er zat iets in maar veel te weinig en voor mij te saai, het kabbelt teveel aan. Ik heb liever dat die film 80 min ofzo duurt.

Geheel slecht was het niet maar niet voldoende genoeg voor mij om me mee te slepen of wat dan ook.

Hoger dan een 2 kan ik niet geven.

avatar van erik33

erik33

Rustig voortkabbelende thriller/spannend mysterie, ik houd wel van spannende whodunits.
Indrukwekkende filmografie van actrice Veronica Cartwright.
Eerste film van 2026 die me in positieve zin wist te verrassen.

De film bevat mooie beelden en wist me bij momenten echt wel te verrassen qua complexe verhaalopbouw maar verder was het toch eerder een vrije saaie film waarbij je tijdens de film ook nog even gaat zoeken naar een eenvoudige verhaal filmspoiler die ik eigenlijk niet echt wist te vinden op letterboxd of IMDB dus daarom hierbij mijn beknopte volledige film spoiler: Tom is uit op het geld van een rijke weduwe Olivia, een componiste, Tom spant samen met verpleegster Tracy en boodschappen bezorger Jacob om een verpleegster Dale op te laten draaien voor de moord op Olivia, uiteindelijk wordt ook nog een andere verpleegster Alice vermoord maar gelukkig komt de politie de echte dader Tom op het spoor

avatar van mrklm

mrklm

Ondanks een recente professionele misstap wordt een verpleegkundige [Madelyn Dundon] ingehuurd als persoonlijke verzorger van een vrouw op leeftijd [Veronica Cartwright] die vanwege ademhalingsproblemen amper uit huis komt. Ze raakt betrokken bij een bespottelijk moordcomplot vol rookgordijnen dat maar niet spannend wil worden. Hooguit een kijkje waard vanwege de medewerking van Cartwright (The Children’s Hour, The Birds, Alien).