• 9.497.403 stemmen

Met onder meer: Charlize Theron, Taron Egerton en Eric Bana

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Apex

"Hunt. Survive."

Sasha heeft onlangs een groot verlies geleden. Doordat ze verslaafd is aan adrenaline, zoekt ze troost in de ruige wildernis van Australië door te gaan rotsklimmen en kanoën. Haar zoektocht naar genezing verandert echter in een gevaarlijk kat-en-muisspel wanneer ze wordt opgejaagd door een man.

avatar van Partyboooi

Partyboooi

Apex is best een onderhoudende, spannende film. Alleen een goed einde maken blijft toch een kunst op zich... dit einde wordt ongeloofwaardig vind ik zelf.

Toch 3*

avatar van milan90

milan90

Mooie natuur opnames maar het verhaal kon me niet echt boeien. De karakters hadden te weinig inhoud en soms ongeloofwaardig.

avatar van El  Loco

El Loco

Veel voegt deze film niet meer toe aan het genre, maar als je met niet al te hoge verwachtingen deze film aanvat, is het zeker te doen als tussendoortje.

Het begin heeft wat Eden Lake vibes wanneer Sasha wordt lastig gevallen door enkele lokale mannen en nadien nemen de Deliverance vibes het over als ze de Australische natuur intrekt. Alleen is het jammer dat het spannende kat-en-muisspel tussen Sasha en Ben vrij snel gedaan is en ze lange tijd met elkaar opgescheept zitten. Het is toch altijd fijner om naar een jager te kijken die met zijn prooi zit te spelen dan wanneer ze gewoon met elkaar liggen te vechten.

Taron Egerton is ook prima als psycho kannibaal en Charlize Theron doet weinig verkeerd, maar niet dat ze een moeilijke rol had om te spelen.

Kleine 3*

avatar van Omaha

Omaha

Vond de psychotische kat wel heel snel ter plaatse bij de muis, ondanks de stroomversnelling. Produktie onder meer van Charlize Theron. Ze laat ons wel even weten dat ze voor niets terugdeinst. Stoer wijf. Liet me wel in de achtervolging meegaan, wat toch wel spanning opleverde.

avatar van blurp194

blurp194

Voor de verrassing eens een film waarin de klimscenes niet volledig door de mand vallen. Niet dat het allemaal klopt, maar Theron lijkt waarachtig te snappen hoe het werkt, en dat is al dermate boven het gemiddelde dat ik op de andere slakken maar geen zout leg.

Ze speelt ook niet onaardig - meer dan dat kan ik er eigenlijk niet van maken, terwijl Taron Egerton zich overduidelijk senang voelt in zijn voor mij eerste rol als bad guy.

Verhalend is het wel droefenis alom. Te mager eigenlijk om de aandacht vast te houden. Kormákur komt bij mij tot dusver niet voorbij een mager drietje, en ook nu weer.