• 9.371.563 stemmen

Team Spirit Nxt G3n (2025)

Familie / Komedie | 100 minuten

Genre: Familie / Komedie

Oorsprong: België

Geregisseerd door: Anne-Marie Brandstötter en Jan Verheyen

Met onder meer: Michaël Pas, Dimitri Leue en Axel Daeseleire

Gesproken taal: Nederlands

Plot Team Spirit Nxt G3n

25 jaar na ‘Team Spirit’ zijn de leden van Eendracht Vooruit ouder en nu ouders. Hun kinderen zijn assertief en idealistisch, wat soms leidt tot generatieconflicten. Franky snapt de nieuwe toiletnormen niet, Jean-Marcs dochter volgt een klimaatactivist, Vic woont in het bos, Stef wordt door zijn zoon als ouderwetse casanova gezien, Jos' dochters gaan uit huis en Erik coacht de meisjesploeg van Eendracht Vooruit.

avatar van HorrorFan007

HorrorFan007

Goh, gezien met de cast visit en ik vondt hem wel leuk.

Opzich is team spirit voor mij jeugdsentiment.

En de jonge cast was wel echt een toevoeging voor mij, ik denk dat sommige hem te dramatisch gaan vinden vanwege het drama aspect. Maar was dat bij de vorige 2 ook niet zo ?

Kortom gewoon genoten met een lach en een traan

*3.5

avatar van HearHear

HearHear

Wat een enorm flauwe humor amai haha

Deze film was ook niet echt nodig om te maken.

avatar van Thorongil

Thorongil

Absolute rotzooi. Woke en lgbt-nonsens tot en met. Voetballen doen ze ook amper of niet.

avatar van coton

coton

Nee dit was het niet echt..

Zonder Mathias Sercu en Tom Van Landuyt was deze er beter nooit gekomen.

Teveel Woke echt..

3/10

avatar van Toby2001

Toby2001

Mooi verhaal, beetje nostalgisch ook. Maar zeer jammer van de woke...

avatar van Film Pegasus

De originele Team Spirit was voor mij jeugdnostalgie. Een groep vrienden van mijn generatie en ook al had ik niets met voetbal, was het wel heel herkenbaar. Het afsluiten van de jeugd en die band van weleer proberen vast te houden. Een stevig verhaal en mooi verfilmd. De sequel en de serie waren een pak minder.

Team Spirit Nxt G3n bouwt een verhaal op de nostalgie van 25 jaar en het generatieverschil van met hun tienerkinderen. Het ligt er soms wel dik op, maar de dialogen zijn wel goed geschreven en de humor werkt. Het grote verhaal is eerder een kapstok en weinig nieuws. Maar het geheel heeft wel genoeg charme en de acteurs hebben genoeg onderlinge charisma en humor om er iets mooi van te maken.