• 9.373.383 stemmen

Met onder meer: Aditya Raj Sharma, Haripriya Matta en Sanket Jaiswal

Gesproken taal: Hindi

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Mahavatar Narsimha

"When faith is challenged, HE appears."

De demon Hiranyakashyap is een echte tiran. Hij zint op wraak op Vishnu en verklaart zichzelf tot god. Zijn zoon Prahlad blijft toegewijd aan Vishnu. Vishnu manifesteert zich als Narsimha om de demon te verslaan en het evenwicht te herstellen.

Hiranyakashipu (stemrol)

Prahlad (stemrol)

Narrator (stemrol)

Kayadhu (stemrol)

Diti / Lakshmi Ji (stemrol)

Lord Narsimha (stemrol)

Hiranyaksha (stemrol)

Holika (stemrol)

Kashyap Muni / Shukracharya (stemrol)

Lord Vishnu (stemrol)

avatar van Seam

Seam

Nee dit kan echt niet.

Kwaliteit van animatie is echt heel erg zwak, lijkt animatie van twintig jaar geleden. Textures die heel basaal zijn, lipsyncing die niet klopt, mega houterige animaties. Design zelf ook heel ongeinspireerd. Voice acting is ook tenenkrommend, zelfs al spreek je de taal niet. Verhaal is nog wel redelijk interessant, maar er valt gewoon niet naar te kijken.

avatar van Gast601

Gast601

Dit is het begin van universe. vishnu komt voor als 10 avatars. Het verhaal is zeker intressant. de animatie vond ik in het begin matig, pas als de avatar richting het einde komt is deze wel van degelijk niveau. niet te vergelijken met animatie vanuit de amerika waar soms meer 100 miljoen tegen aan word gesmeten.De film koste totaal ongeveer 15 miljoen dollar om te maken. voordat bedrag is het redelijk gelukt. dit was surprise hit in india. hopelijk kunnen ze daarmee een hoger budget creeren wat de animatie voor de volgende delen naar een hoger budget kunnen tillen.

ik kijk er wel naar uit.