• 9.372.312 stemmen

Met onder meer: Mert Ramazan Demir, Ada Erma en Rahimcan Kapkap

Gesproken taal: Turks

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Metruk Adam

Baran, een man wiens gebroken ziel niet geheeld kan worden, wil een nieuw leven opbouwen nadat hij een straf heeft uitgezeten voor een misdaad die zijn broer heeft begaan, een last die zijn familie hem heeft opgelegd. Zijn leven is nooit gemakkelijk geweest en dat zal ook niet veranderen nadat hij uit de gevangenis is vrijgelaten. De reparatiewerkplaats die Baran wil openen om zijn dromen en leven vast te houden, het ongeluk dat zijn familie heeft meegemaakt en zijn nichtje Lidya zullen hem helpen zijn nieuwe leven op te bouwen.

avatar van Creative-lady

Creative-lady

Als ik naar een film of een serie kijkt lijkt het voor mij alsof het echt is. Bv. Baran heeft 15 jaar in de gevangenis gezeten. En dan denk ik: Amai, zo lang heeft hij onschuldig in de gevangenis gezeten voor een misdaad van zijn broer. Amai wi...

Dan denk ik niet dat het geacteerd is. Dat hij in het echt niet 15 jaar heeft gezeten. En altijd eigenlijk denk ik van waar de film of serie over gaat. Ja, dat het allemaal echt is.

Maar deze film? Weet ik niet zo goed wat ik ervan vind. Ergens wel mooi, maar ook dingen die niet 'kloppen'. Lydia gaat geen één keer naar school, wat er met haar papa gebeurd is en op het einde? Nee, er kloppen nog veel andere dingen niet.

Misschien kan ik nu zeggen: de film voor mij tussen de 2.

avatar van stinissen

Mier en mier zoet desondanks zonder te storen uitgekeken en was best vermakelijk.