• 9.372.683 stemmen

Met onder meer: Omar Sy, Sara Giraudeau en Pascale Arbillot

Gesproken taal: Frans

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot French Lover

"She lives far from the spotlight, he lives for it."

Abel Camara is een grote ster die door iedereen wordt aanbeden. Wanneer zijn buurmeisje Marion hem op een dag een plezier doet, had hij niet verwacht voor haar charme te vallen. Geen van beiden vermoedt dat dit het begin zal zijn van een groot liefdesverhaal.

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

Vermakelijke romcom, al is het een omgekeerde versie van Notting Hill.

avatar van stinissen

Niet aan mijn besteed ik vond het flauw en oubollig daarbij geen enkele chemie tussen de hoofdrolspelers en mezelf.

avatar van pampelonne

pampelonne

Een vrolijke film met typische franse oh-la-la humor.

avatar van Mickey b

Mickey b

Als er een film of serie uitkomt met Omar Sy moet ik deze zien, want voor mij is Omar een charismatische acteur die mij telkens opnieuw weet te bekoren. Zo ook in deze film. Deze acteur heeft een flair waar ik van hou. Nog nooit teleurgesteld geweest.

De andere hoofdrol in deze film is weggelegd voor de mij onbekende Sara Giraudeau. Deze actrice slaagt erin om een zeer ontwapende rol te spelen. Haar karakter is een onschuldig heilig nonnetje en ze speelt dit eveneens met verve.

Maakt dat dit duo een sterke prestatie neerzet en voor mij een geslaagde romcom is. Je moet wel van de Franse film houden.

Verhaal deed mij wat denken aan de klassieker Notting Hill… Maar dan was de bekendheid een actrice ipv acteur (Julia Roberts).

Oprecht genoten van deze Omar Sy-film…

avatar van irem1978

irem1978

Prima film. Heel toevallig tegengekomen op Netflix en tja..Omar Sy speelt erin. Dan kijk je:)

Luchtig en komisch, ik heb een fijne avond gehad door de film.

avatar van jikamajoja

jikamajoja

Langdradig, saai en voorspelbaar helaas ...