• 9.373.111 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Duitsland / Luxemburg / Frankrijk

Geregisseerd door: Steve Hudson

Met onder meer: Asa Butterfield, Joel Fry en Tia Bannon

Plot Stitch Head

"Being different is the main attraction."

Het kasteel Grottenow ligt hoog in de bergen boven het dorp Rafferskaff. Een gekke professor brengt daar in een laboratorium zijn wildste creaties tot leven, waaronder Stitch Head, die de eerste was. Zijn meester is hem allang vergeten, terwijl hij de enige is die voor alle monsters en het kasteel zorgt. Dat doet hij niet zonder reden, want de inwoners van Rafferskaff zouden een menigte kunnen vormen als ze de monsterlijke creaties ontdekken en het kasteel bestormen. Stitch Head doet er dus alles aan om dat te voorkomen, maar hij had niet gerekend op het monstercircus dat op een dag in het dorp zou verschijnen, en de directeur is op zoek naar nieuwe, angstaanjagende wezens...

Stitch Head (stemrol)

Old Lady (stemrol)

avatar van teigertje

teigertje

• 2076 stemmen

Deze animatie lijkt mij verassend en heel leuk.

Even afwachten natuurlijk, maar ik ben benieuwd.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Een beetje een animatie verie van Frankemstein? Als ik de beschrijving hier lees is dat het eerste wat in me opkomt. Misschien wel een leuk animatie filmpje. ben benieuwd.

avatar van mrklm

mrklm

Frankenstein, Monsters Inc. en Pinocchio zijn de belangrijkste inspiratiebronnen voor deze inventieve familiefilm. Stitch Head [Asa Butterfield] was de eerste creatie van een professor [Rob Brydon], die sindsdien al vele experimenten heeft gedaan om het perfecte monster te creëren. Stitch Head is een voorbeeldige assistent en hunkert tevergeefs naar een vaderfiguur. Die denkt hij te vinden in Fulbert Freakfinder [Seth Usdenov], die hem inzet als trekpleister voor zijn freakshow. Maar de nieuwste creatie [Joel Fry] van de professor brengt Stitch Head tot een nieuw inzicht. Zit vol visuele grappen en vindingrijkheden en is een traktatie voor jong en oud.