• 9.231.830 stemmen

Jewel Thief: The Heist Begins (2025)

Actie / Avontuur | 116 minuten

Genre: Actie / Avontuur

Oorsprong: India

Geregisseerd door: Robby Grewal en Kookie V. Gulati

Met onder meer: Saif Ali Khan, Jaideep Ahlawat en Nikita Dutta

Gesproken taal: Hindi

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Jewel Thief: The Heist Begins

Juwelendief Rehan wordt gedwongen om een uitdagende overval uit te voeren voor de gevaarlijke crimineel Rajan Aulakh, nadat het leven van zijn vervreemde vader op het spel staat. Ondertussen achtervolgt politieagent Vikram de juwelendief meedogenloos nadat deze hem tijdens zijn vorige overvallen te slim af was. Rehan wordt tegelijkertijd ook verliefd op Aulakh's vrouw, Farrah, die door de crimineel mishandeld wordt.

avatar van Kliko_Green

Kliko_Green

Bollywood op en top.

Slecht verhaal, slecht acteerwerk, slechte belichting… slecht.

Enige goede was af en toe het goede camerawerk.

Tenslotte het meest foute outro aller tijden.

Je moet je echt mega vervelen, dronken zijn of van deze films houden om hier tijd aan te besteden.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

Kliko_Green schreef:

Bollywood op en top.

Slecht verhaal, slecht acteerwerk, slechte belichting… slecht.

Enige goede was af en toe het goede camerawerk.

Tenslotte het meest foute outro aller tijden.

Wat is er mis met de belichting en waarom is dan het camerawerk wél goed? Trailer ziet er overigens lollig uit - ik zie nog altijd de betere romkom uit Bollywood maar dit lijkt zowaar leuk te worden - prima acteurs en ook eens niet een speelduur van langer dan nodig. Dank dat je me op de film gewezen hebt

avatar van schumacher

schumacher

Omg, wrm maken ze zoiets & wie heeft daar nu zijn geld aan om dit te maken?

Miljaar zeg.

Dat kan toch echt niet?