Genre: Actie / Thriller
Met onder meer: Jeanne Goursaud, Dougray Scott en Lera Abova
Gesproken taal: Duits en Engels
Bekijk via Netflix
Plot Exterritorial
Voormalig Special Forces-soldate Sara bezoekt het Amerikaanse consulaat in Frankfurt. Wanneer haar zoon plotseling verdwijnt, blijkt dat niemand zich lijkt te herinneren dat het jongetje ooit het gebouw is binnengegaan. Kort daarna wordt Sara gevraagd het consulaat te verlaten. Maar ze realiseert zich dat als ze nu vertrekt, ze waarschijnlijk nooit meer het consulaat in mag, omdat de Duitse autoriteiten geen toegang hebben tot het consulaat van de Verenigde Staten.
Sara
Anja
Justin Martello
Sergeant Schlesinger
DreamTech
Nou sorry maar wat is dit slecht de gevechten zijn zo nep en ingestudeerd buiten het verhaal wat ook bagger is ben er halverwege mee gestopt !!
boemboem27
geen verkeerde film,best wel spannend
het verhaaltje is cliche, ex Afghanistan strijdster, met allerlei skills.
Waarbij haar zoon wordt gegijzeld.
zij moet al haar vaardigheden in de strijd gooien om hieruit te komen en haar zoon te bevrijden.
dit alles speelt zich af in het Amerikaanse consulaat gelegen in Duitsland.
vincetenerife
Vanaf minuut 3 al ongeloofwaardig en het wordt enkel erger naar mate de film vordert.
Slecht acteren, slechte dialogen, en ook de gevechtscénes zijn niet goed gedaan.
Enkel het verhaal valt iets of wat mee alhoewel deze niet origineel is en al in eerdere films is vertoond.
Ik heb hem wel helemaal uitgekeken. (tot mijn spijt
schumacher
Slaat werkelijk nergens op.
Ben het eens met de reactie boven mij.
UmbraVitae
Nah, dit was het niet. Nogal fout "actiefilmpje", in de slechte zin, de gevechten waren echt loos en amateuristisch en verder heel veel onzin.
Sunday
Helemaal eens met de reacties al gegeven. Slecht acteren, gevechten een aanfluiting. Ook wel grappig als ze haar zoontje omschrijft met alleen ‘zwart haar’.
[email protected]
Wow, wat slecht. Onbegrijpeloos verhaal, slecht geacteerd, geen spanning.
Diederik58
Het verhaal slaat nergens op. Als een soort Tom Cruise dendert Sara door het consulaat en over de daken. Onuitputtelijke vechtend tegen soms slappe poppetjes. Maar ik kon er wel naar kijken. En we gaan weer over tot de orde van de dag.
Man of Steel
ik vroeg me naar een uur kijken af "hoe ben ik hier terecht gekomen"? Nou, na een drukke dienst en geen zin om even de moeite nemen een film uit te kiezen of uit het dvd doosje te halen.
Dit viel niet mee. Het eerste kwartier ging nog,...daarna onzin, niks geloofwaardig.En dat geeft niet eens als het dan maar goed gemaakt is. Maar dat ook al niet. Bagger, inspiratieloos. Kom op zeg Netflix...dit kan je niet verkopen.
filmkul
Magere thriller/actiefilm. Het verhaal is erg onrealistisch en men neemt het ook allemaal net iets te serieus. Dus verder niet bij stilstaan. De uitwerking kan er net mee door. De film kijkt lekker vlot weg en bevat een aantal spannende momenten. De actiescenes zijn minder sterk. Goursaid had hier best wat meer in getraind mogen worden want met enige regelmaat zie je duidelijk dat ze tegen lucht slaat en de kracht mist. Verder visueel aardig geschoten. 2.5/3.0
Pazmaster
Deze film doet me denken aan Flightplan (2005), zo'n beetje hetzelfde idee, alleen dat was in een vliegtuig en dit was in een consulaat. Op zich niet eens zo'n verkeerd verhaal en het acteerwerk kan ermee door, de gevechten zien er dan weer niet zo best uit. Maar al met al best vermakelijk. Ik twijfel tussen 2,5 en 3 sterren, maar ik rond het af naar boven.
mrklm
Oorlogsveteraan Sara [Jeanne Goursaud] bezoekt het Amerikaanse consul in Frankfurt om te regelen dat naar de VS kan met haar zoontje Josh [Rickson Guy Da Silva], wiens Amerikaanse vader [Godfrey Egbon] om het leven kwam bij de rampzalig verlopen missie in Islamabad waar Sara PTSS aan overhield. Na uren wachten besluit ze Josh naar een speelruimte brengen. Tien minuten later is Josh verdwenen en als ze de hulp inroept van Erik Kynch [Dougray Scott] krijgt ze te horen dat Josh niet aanwezig was. Blijkt natuurlijk onderdeel te zijn van een complot dat ontspoort, omdat Sara niet doet wat de betrokkenen hadden verwacht. Goursaud profileert zich nadrukkelijk als een actieheld voor de toekomst in een serie indrukwekkende actiescènes. Jammer verliest deze aangename achtbaanrit in het laatste kwart zijn vaart omdat Zübert het nodig vond om volledig uit de doeken te doen hoe de vork in de steel zat.
Morticiah
Helemaal mee eens!
Duke Nukem
- 1985 stemmen
Haha inderdaad.
- Omschrijf de vermiste persoon?
- Een kleine jongen, met bruin haar...
Vermeld dan toch ook even de bruine huidskleur!
willemfilm
Matigheid troef hier. Alle teksten die bij een waardering van 2 sterren of minder staan, zijn allemaal waar. Denk ik. Flut.
Shadowed
De aanloop is aardig en Jeanne Goursaud kan rake klappen uitdelen, maar regisseur Christian Zübert brengt een nogal instabiele film tot leven met een bijzonder rustige finale. Exterritorial wil duidelijk profiteren van een volle inhoud en neemt uitgebreid de tijd om het hoofdpersonage in te kleuren, maar toch vormen de individuele knokpartijen de hoogtepunten van deze film. Goursaud doet het daarbinnen zeer verdienstelijk, maar kan niet op tegen het wisselvallige tempo en de weinig interessante bijpersonages. Het ligt er allemaal nogal dik bovenop en tegen de finale aan bloedt het gebeuren volledig dood, waardoor Exterritorial perfect aansluit bij het matige niveau dat dit soort Netflix-originals uitstralen.
kloenie
Meer tv film dan bioscoopfilm. Een film met GI Jane, goed als je de takken verveelt op een regenachtige zondag..Maar je kan beter in de regen lopen.........

Kijkcijfermagneetjes op Netflix: deze tien films worden nu het meest bekeken

'Exterritorial' op Netflix eindigt bizar: dit is wat er écht gebeurde

Gloednieuwe actiethriller 'Exterritorial' doet het wereldwijd zeer goed op Netflix

'Exterritorial' zorgt voor brute actie op Netflix: ex-commando stormt consulaat binnen

Final Destination: Bloodlines
Horror, 2025

Thunderbolts*
Avontuur / Actie, 2025

A Working Man
Actie / Thriller, 2025
frankfurt am main, germany samenzweringmissing childconsulate