• 9.375.049 stemmen

The Forest Clown (2025)

Komedie / Horror | 79 minuten

Genre: Komedie / Horror

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Lukas DiSparrow

Met onder meer: Joseph Blunt, Nat Landells en LJ Hamilton

Plot The Forest Clown

Een leuk kampeeruitje verandert in een ware nachtmerrie als een groepje vreemdelingen een gestoorde clown tegen het lijf loopt. Deze opent gelijk de jacht en slacht de groepsleden een voor een af. Wie weet er aan hem te ontsnappen?

avatar van schumacher

schumacher

Kan je geen - 100 punten ofzo geven?

Erbarmelijk.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Dit is van Zero Budget Films dus dan hoef je geen topfilm te verwachten maar je zou denken dat je ook zonder budget een clown eng moet kunnen maken, die zijn van zichzelf al best eng namelijk. Dit is een magische clown die niet verder komt dan een ballon opblazen en leeg laten lopen. De acteurs, voor zover je zo mag noemen, variëren van slecht tot abominabel en de plot is niet meer dan twee regels. Ik kon hier echt niks ontdekken wat me tot iets hogers dan 0,5* zou brengen.

avatar van joolstein

joolstein

Wat ik erg waardeerde, was dat de film me aan het begin een soort van waarschuwde waar ik aan begon; het productiebedrijf bezit de naam "Zero Budget Trash Films"....Verder lijkt het op al die andere films met geen budget. Een groep mensen die bevriend zijn met de regisseur gaan met een paar kratjes bier ergens bij hun huis (ze gebruiken volgens mij het betonnen schuurtje als hut?) de bosjes in. De vier mannen en twee vrouwen spelen dat ze drie stellen zijn, die worden lastiggevallen door een lachende, moordlustige clown Er is dus een bos, er is een clown en de clown gaat het bos in...zucht..Het acteerwerk of wat daar voor door moet gaan is op zijn best iets uit een schooltoneelstuk. Men probeert de clown wat diepzinniger te maken door een traumatisch verleden te geven. Camera-technisch is het eigenlijk nog best oké maar ja de regisseur heeft rond 30 shorts kunnen oefenen...Tja voor mij is dit te low-budget...