• 9.379.560 stemmen

Geregisseerd door: Jeff Wolfe

Met onder meer: Billy Burke, Alyshia Ochse en Raoul Max Trujillo

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Outbreak

Neil Morris is een getrouwde parkwachter wiens tienerzoon spoorloos verdwijnt. Te midden van een zombie-uitbraak, waarin een besmettelijke ziekte de ronde doet, gaat Neil naar hem op zoek. Onderweg wordt zijn familiale band en zijn greep op de realiteit danig op de proef gesteld.

Abby Morris

Neil Morris

Chief Mike Cortez

avatar van Erikb99

Erikb99

En wat vond ik er nou van:

Neil Morris (Billy Burke) en zijn vrouw Abby Morris (Alyshia Ochse) proberen ieder op hun manier te dealen met de verdwijning van hun zoon Jack. De nadruk in dit verhaal ligt bij het drama die beide ouders doorgaan. Neil die met suïcide gedachtes rondloopt en Abby die zich verdooft met pillen en alcohol. Als er om hun heen vreemde dingen gebeuren. Oftewel een Zombie uitbraak. Beide moeten er het beste van maken om weg te komen. Er komen genoeg Zombies voor en zien er ook redelijk uit. Maar het is geen horrorfilm maar meer een Thriller. Verwacht ook geen over de top acties, de acties die erin voorkomen zijn goed gedoseerd. Aanrader? Jawel. Wat deze film voor mij over de streep haalde was wel de mega twist aan het eind die ik echt niet zag aankomen. Vermakelijke film maar niet ééntje die je bij zal blijven.

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2060 berichten

Je kunt vanaf de start vrij snel doorhebben hoe dit allemaal in elkaar steekt, gezien we Neil als enige met de zombies bezig zien. Dat maakt de film al direct een beetje zinloos om af te kijken.

Er wordt hier letterlijk met 'de demons' gespeeld waar deze man mee worstelt.

Een psychologisch drama in een zombie-jasje.

avatar van WhitecatWendy

WhitecatWendy