• 9.373.593 stemmen

The Supremes at Earl's All-You-Can-Eat (2024)

Komedie / Drama | 124 minuten

Genre: Komedie / Drama

Geregisseerd door: Tina Mabry

Met onder meer: Aunjanue Ellis, Sanaa Lathan en Uzo Aduba

Plot The Supremes at Earl's All-You-Can-Eat

Als tieners in 1968 hebben Odette en Clarice een hechte band en werken ze aan hun persoonlijkheden terwijl ze zich ontwikkelen tot jonge vrouwen. Op een dag krijgen ze de opdracht om contact op te nemen met klasgenoot Barbara Jean, die onlangs haar moeder heeft verloren. Nadat ze getuige zijn geweest van de gewelddadige situatie waarin ze verkeert met haar stiefvader, worden Odette en Clarice een vriendentrio met de timide puber. Ze brengen gelukkige tijden door in een plaatselijk restaurant, waar eigenaar Big Earl hen de bijnaam “The Supremes” geeft en toekijkt hoe ze de beproevingen van de liefde en het leven doorstaan.

avatar van Waku

Waku

Ik dacht in eerste instantie naar een muzikale biografie te kijken van de zanggroep. Snel werd duidelijk dat dit niet zo was. Dan maar richten op het levensverhaal van een groepje vriendinnen. Maar dat werd een hele vervelende zit. Langradig ook. En vooral niet leuk. Het kneuterige verhaal is vooral irritant door overacting, melige scenes en slechte dialogen. En dat twee uur lang. 1.5*

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel