• 9.381.414 stemmen

Oorsprong: Australië

Geregisseerd door: Zak Hilditch

Met onder meer: Daisy Ridley, Brenton Thwaites en Mark Coles Smith

Plot We Bury the Dead

Op Tasmanië draait een Amerikaans militair experiment rampzalig uit met een groot aantal dodelijke slachtoffers tot gevolg. Ava neemt deel aan een bergingsoperatie waarbij de lichamen worden geïdentificeerd en gaat tevens op zoek naar haar vermiste echtgenoot. Terwijl ze door het verwoeste landschap trekt, bemerkt de eenheid dat de slachtoffers weer tot leven komen.

avatar van schumacher

schumacher

Slappe hap vondk.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Ik vond deze film helemaal zo slecht nog niet, ondanks er niet heel veel aktie in zit. Maar ik denk toch dat de meeste deze film helemaal niks vinden. Ik heb me er prima bij vermaakt. Het is wel een genre wat we inmiddels wel heel vaak hebben gezien. Maar de Walking Dead-achtige films blijf ik toch graag zien. Ik ben toch benieuwd hoe deze film door de meeste hier beoordeeld wordt. Er zijn natuurlijk betere in dit genre maar ik vind het toch wel een kijkbeurt waard.

avatar van lang pee

lang pee

Krijgt hier en op imbd niet al teveel punten. Horror, en zeker van Australie zijn meestal geen hoogvliegers, maar deze werkte absoluut voor mij. Vond het best een leuke film, goed geacteerd ook.

Niet belangrijk maar een heerlijk nummer uit de Opera Rinaldo, dat in verschillende films word gebruikt is hier ook twee keer te horen.....

Was elke horror maar van dit niveau....

avatar van filmkul

filmkul

Redelijk horrordrama. Het verhaal kent een originele invalshoek en is een mix van drama en horror. De uitwerking is aardig geslaagd. De opbouw gaat vrij snel maar is voldoende. Daarna volgt al snel het verhaal op Tasmanië wat wel wat aan de trage kant is, maar desondanks wel tot het eind blijft boeien. De film leunt wel meer op het drama maar het ontbreekt zeker niet aan zombiehorror, waarbij de zombies best een aardige eigenschap hebben ten opzichte van wat we over het algemeen kennen. Daarnaast bevat de film ook een originele twist. Ridley zet een overtuigende rol neer. Visueel is de film zeker geslaagd met een prima sfeer en setting en goed make-up. 3.5

avatar van james_cameron

Wisselvallig horrorwerkje , over de rampzalige gevolgen van een Amerikaans militair experiment in Tasmanië. Een originele plaats van handeling, maar de nadruk ligt hier duidelijk op drama en die aspecten van film zijn niet bepaald boeiend. Degelijk geregisseerd en Daisy Ridley is acceptabel in de hoofdrol, maar plot en personages ontwikkelingen zich in richtingen die ik liever niet had gezien.