• 9.371.874 stemmen

Genre: Western / Misdaad

Geregisseerd door: Elliott Lester

Met onder meer: Peter Dinklage, Juliette Lewis en Levon Hawke

Plot The Thicket

Wanneer zijn zus Lula door de gewelddadige moordenaar Cut Throat Bill en haar bende ontvoerd wordt, onderneemt de jonge Jack een queeste om haar terug te halen. Hij vraagt hulp aan de premiejager en alcoholverslaafde Reginald. Deze wordt tegen wil en dank leider van een groep buitenstaanders met wie hij naar het niemandsland The Big Thicket reist. Het is een plek waar bloed wordt vergoten en waar chaos regeert.

schumacher

Ik kan daar gewoon mijnen tijd nimmer aan verspillen.

Weer een zoveelste b-film.

avatar van eempag

eempag

schumacher schreef:

Ik kan daar gewoon mijnen tijd nimmer aan verspillen.

Weer een zoveelste b-film.

Maar heb je je tijd er ook niet aan besteed? Ofwel heb je hem niet gezien?

eempag schreef:

Maar heb je je tijd er ook niet aan besteed? Ofwel heb je hem niet gezien?

Ik kijk ja maar als die na minstens 30 min nog altijd op niks trekt tja.... Maar het wil niet zeggen omdat ik deze niet goed vond dat anderen die niet goed kunnen vinden, smaken verschillen.

Voor mij was dit een nogo.

Kijk zelf en oordeel en laat het ons weten wat je er zelf van vond. .

avatar van eempag

eempag

schumacher schreef:

Voor mij was dit een nogo.

Kijk zelf en oordeel en laat het ons weten wat je er zelf van vond. .

Het leek mij ook niet veel maar een halve ster terwijl je de film nauwelijks hebt gekeken trekt het gemiddelde onevenredig omlaag.

Dan weet ik eigenlijk nog niks

eempag schreef:

Dan weet ik eigenlijk nog niks

IK doe mijn eigen ding; ook al zeggen mensen het is heel slecht ofzo, dan nog ga ik het eens kans geven want er zijn er die bv avatar een 2 geven terwijl die film dan weer helemaal mijn ding is, smaken verschillen.

IK bekijk sowieso jaarlijks meer dan 500 films denk ik, helaas is een meerderheid ervan bucht die je echt nooit volledig gaat gaan uitkijken, je wil ook geen nodeloos tijd verliezen aan een film waarvan je dan ziet van man, wat is me dit alweer. Dat gaat over een script die compleet rampzalig is tot rampzalig geacteer, de manier hoe soms iets gefilmd is ook, ik ben het zo gewoon dat je het al binnen de minuut weet of zelfs nog voor je de film opzet, doch geef ik het altijd een kans, je weet maar nooit zeg ik altijd.

Ik heb niet telkens opnieuw zin zoals ik nu doe om een hele uitleg te gaan posten zeker bij films die c- waardig zijn, nog erger zijn dan een slechte b-film.