• 9.372.683 stemmen

Superkrachten voor je Hoofd (2024)

Familie | 92 minuten

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 10 juli 2024

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Superkrachten voor je Hoofd

Lev (Finn Vogels) is groot fan is van Healix. Deze superheld heeft als superkracht dat hij mensen kan genezen. Lev loopt moeilijk en mag niets van zijn ouders omdat ze bang zijn dat hem iets overkomt. Zijn leven staat op zijn kop als zijn stoere oma (Joke Tjalsma) voorstelt om Healix te zoeken in de hoop dat hij Lev kan genezen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Vanaf 10 juli 2024 in de bioscoop (Splendid Film)

avatar van Jensvangoch

Jensvangoch

Voor een Nederlandse film heeeeeel erg verassed.

En leuk verhaal, waar je gelijk een boodschap hebt voor de kinderen: wees niet onzeker en doe eens andere dingen die je normaal nooit gesproken zou doen.

Dylan Haegens als regisseur heeft een goeie film neergezet, eindelijk een Nederlandse film waar je blij mee mogen zijn.

3.5/5.0

avatar van Elineloves

Elineloves

Leuk! Fijne cast, Leuk, eenvoudig verhaal met een boodschap voor jong en oud. Fijne humor voor jong en oud. Bas Hoeflaak en Elise Schaap zorgen voor een komische noot. Ook genoten van de chemie tussen Lev en zijn oma. Wat een leuk mens Mijn 9 jarige dochter, Dylan fan door YouTube natuurlijk, vond het ook een geslaagde film. Kind blij, mama blij. (Ik was allang blij dat ze niet naar de Bellinga's wilde.)