• 9.374.084 stemmen

Genre: Sciencefiction / Thriller

Geregisseerd door: Calvin Reeder

Met onder meer: Johnny Whitworth, Dana Namerode en Nik Dodani

Plot The A-Frame

Een kwantumfysicus ontwikkelt een machine die een portaal opent naar een subatomaire wereld. In zijn queeste om de efficiëntie van de machine te bewijzen, ontdekt hij per toeval een radicale behandeling voor kanker. Nu gaat hij op zoek naar vrijwillige proefpersonen.

avatar van perceived

perceived

Calvin Reeder, dat is alweer een tijdje geleden... Ben benieuwd naar dit project!

avatar van joolstein

joolstein

Schrijver en regisseur Calvin Lee Reeder maakte twee vreemde maar "fantastische" films (The Oregonian,en The Rambler) Helaas val je daardoor ook algauw buiten de boot, uiteraard met lage waardering (geen veilig materiaal) en vandaaruit slink ook je budget. Zijn nieuwste film kampt dan ook vooral met budgettaire beperkingen. Deze horror-scifi-mash-up laat het publiek kennismaken met Donna, (Dana Namerode, What Josiah Saw )een muzikante die onlangs de diagnose botkanker heeft gekregen. Haar keuze; haar hand amputeren of verdere verspreiding van de kanker. Dan is daar opeens de kwantumfysicus Sam die beweert dat hij met een kwantumdislocator (het A-Frame) haar kanker kan genezen. Voor zo'n lowbudget film slaagt het erin om visueel een flinke impact te maken. Gore-fans zullen ook een paar scènes waarderen met overvloedige hoeveelheden bloed en slijm. Wat uiteindelijk tegenhoudt om geweldig te zijn, is dat het door het gebrek aan budget te weinig diepgang van personages bezat of meer bizarre wetenschappelijke experiment kon laten zien. Beetje lastig om er een ​​waardering aan te geven. Voor sommige momenten zou ik zeggen 3* maar andere delen zijn echt geweldig...dus geef ik het wat hoger!