• 9.176.131 stemmen

Gesproken taal: Nederlands

• NPO Start Bekijk via NPO Start
  • NLZIET Bekijk via NLZIET

Plot Paria

Samuel (35) en Sara (33) zijn samen met hun dochter Faith (15) gevlucht uit Ghana. Samuel was als politieagent een corruptieschandaal op het spoor, maar is sindsdien zijn leven niet meer zeker. Eindelijk, na jaren wachten, krijgen ze in Nederland een woning aangeboden. Hun nieuwe thuis bevindt zich in een welgestelde wijk net buiten de stad. Het jonge gezin kijkt haar ogen uit als ze het prachtige, grote huis binnenstappen: zouden ze hier eindelijk opnieuw kunnen beginnen? Hun geluk blijkt echter van korte duur, want zodra Samuel angstaanjagende gebeurtenissen begint waar te nemen, blijkt deze woning juist de start van een verontrustende nieuwe nachtmerrie.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van AngelicV

AngelicV

Goedkoop in elkaar gezette thriller. Far over the top. Samuel is far out het best acterend als vader van een gezin. Ondanks dat hij notabene als voormalig politieman uit zijn land van herkomst functioneerde en de zaken exact goed aanvoelt wordt hij niet geloofd. Leuk Miechiel Kerbosch weer eens te zien na zijn rollen als Wegwijspiet en pizzabakker.

avatar van Waku

Waku

Eindelijk na jaren wachten , krijgen ze in Nederland een woning aangeboden?

Het verhaal lezend doet mij bij voorbaat al jeuk krijgen op plekken waar ik het liever niet wil.

Deze volledig woke en door NPO gesubsideerde rommel sla ik bij voorbaat over.

Gadverredamme

avatar van knusse stoel

knusse stoel

Waku schreef:

Eindelijk na jaren wachten , krijgen ze in Nederland een woning aangeboden?

Deze volledig woke en door NPO gesubsideerde rommel sla ik bij voorbaat over.

Gadverredamme

Dat iedereen hier in dit land jaren moet wachten op een woning hebben we vooral te danken aan de VVD & Co die de woningbouwverenigingen financieel hebben uitgekleed en nu voor 2030 aantallen woningen beloven terwijl niemand meer in de bouw wil werken, want dan krijgt men vieze handjes. Dus die aantallen op papier zullen bij lange na niet gehaald worden. (100.000 per jaar) Terwijl we nauwelijks 70% hiervan halen.

Woningbouwkaart toont bouwlocaties tot 2030 | Nieuwsbericht | Rijksoverheid.nl

avatar van boemboem27

boemboem27

voor Nederlandse begrippen geen slechte film.

net lang genoeg om het interessant te houden.

je zou maar in zo'n buurt/huis terecht komen.

moet er niet aan denken met zoveel mafkezen in de buurt