• 9.372.898 stemmen

Bon Bini: Bangkok Nights (2023)

Komedie / Actie | 91 minuten

Genre: Komedie / Actie

Oorsprong: Nederland

Geregisseerd door: Pieter van Rijn

Met onder meer: Jandino Asporaat, Sergio IJssel en Alpha Oumar Barry

Releasedatum: 20 december 2023

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Bon Bini: Bangkok Nights

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt.

avatar van Kondoro

Kondoro

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Vanaf 20 december 2023 in de bioscoop (WW Entertainment)

avatar van Boneka

Boneka

Khalid. Hoe kom je aan dit succes Wat een giller. Allemaal tweeen.

avatar van Guel

Guel

Hele slechte reclame voor fc kip! De eerste 10 minuten nog wel leuk dankzij de accent van ping ping, ook daar kijk je op uit. Jammel hool

avatar van Jensvangoch

Jensvangoch

Tja, het word gewoon saai. Het is nu al het 4e deel en het word steeds saaier, het enigste wat deze film voor mij heeft gered is de actie. Ik vond hem niet grappig maar daar verschillen de meningen over.

2.5/5

Dit ziet er echt uit als een nachtmerrie.

avatar van soom

soom

De rek is er zo'n beetje uit. Ja, ik vond (vind) de eerdere films fantastico, ja.. Geniale vondsten en alles.

Dat is hier een stuk minder. Jandino is ook lang zo grappig niet (?).

Gewoon stoppen of iets minder stoffige grappen.. en ha ja, dat zeg ik, de meest humorloze van deze heerlijke aardkloot.

(Verder trouwens kudos voor Kofi, alias Alpha. Die vind ik hier heel leuk!)

avatar van Theunissen

Best knap, want dat betekent dat er inmiddels 400.000 bioscoopkaartjes voor de film zijn verkocht.

Ik vermoed grotendeels de Surinaamse en de Antilliaanse bevolking in Nederland.

De film draait ook nog steeds in de bioscoop (kijk ik bij de bioscoop bij mij in de buurt, dan zijn er voor morgen al 4 stoelen gereserveerd).