• 9.374.505 stemmen

Met onder meer: Donny Ronny, Kim Feenstra en Mariëlle van Diessen

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 4 oktober 2023

Plot Sint Ahoy!

Terwijl Sinterklaas en zijn vrienden rustig richting Nederland & België varen, wordt de tocht ruw verstoord door Kapitein Bakkeljauw en zijn piratenbemanning. Hierdoor verandert de koers en belandt Sinterklaas op Curaçao waar een magische schat te vinden is. Samen met Kapitein Bakkeljauw, taxichauffeur Ty en zeemeermin Aquaria gaan ze op zoek naar deze schat uit de legende van Kapitein Witbaard, maar er liggen kapers op de loer…

avatar van Brendanh29

Brendanh29

Nou een 3e film dit jaar en het is niet van de gebruikelijk club sint en dergelijke dus ik was eigenlijk wel benieuwd. Maar allemachtig kan het even keer niet iedereen achterlijk dom over laten komen, vond het ook weinig piraats en sinterklaas achtig overkomen beetje slecht toneel spelen, nee had het halverwege wel gezien, /

Dan doen ze het in de film ''piraten van hiernaast'' tenminste nog wel iets beter, al is het meer komisch.

Leuk een keer een compleet andere Sinterklaasfilm dan normaal! Spannend avontuur, kids hebben genoten en krijgen het liedje niet uit hun kop. Wij als ouders ook flink gelachen om de droge Steve Brunswijk