• 9.372.312 stemmen

Please Don't Destroy: The Treasure of Foggy Mountain (2023)

Komedie | 92 minuten

Genre: Komedie

Alternatieve titel: Please Don't Destroy: Mascothood

Geregisseerd door: Paul Briganti

Met onder meer: Martin Herlihy, John Higgins en Ben Marshall

Releasedatum: 7 december 2023

Plot Please Don't Destroy: The Treasure of Foggy Mountain

Ben, Martin en John zijn drie jeugdvrienden die samen wonen en werken in een nabijgelegen outdoorwinkel. Op een dag realiseren ze zich dat een mysterieus kompas, waar ze als kind op stuitten, hen wel eens naar een plaatselijke legende zou kunnen leiden: een onbetaalbare gouden buste van Marie Antoinette. Volgens de geruchten zou de buste in het nabijgelegen bos begraven zijn. Tijdens hun avontuur zullen ze haarloze beren moeten afweren, evenals wanhopige parkwachters en een hypocriete sekteleider.

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Vanaf 7 december 2023 in de bioscoop (Universal Pictures International Netherlands)

avatar van Psycho-M

Psycho-M

De openingsscene van deze film laat je meteen weten welk niveau je kunt verwachten van de humor/grappen en situaties. Kun je hier niet om lachen, kijk dan maar niet de rest van de film.

Wij hebben er echt om moeten lachen, zo fout en soms zo cringe dat het leuk is.

De film neemt zichzelf gelukkig ook niet te serieus en met een anderhalf uur is het een prima tempo om op een avondje weg te kijken.

De sneak preview bij Pathé vandaag. Sinds lange tijd dat ik uit de zaal ben gelopen, maar hier dus wel bij. Ik heb het 45 minuten gegeven, heb om geen enkele scene kunnen lachen.

Rommel, wat mij betreft.

avatar van knuppel ihhh

knuppel ihhh

Ondanks de negatieve kritieken hier vond ik het juist een leuke 'dudes' of 'bro's' film. Ik houd juist wel van dit soort humor. Zat een lekker tempo in dus er gebeurt echt veel. Prima interactie tussen de acteurs. Best vriendelijk en niet te embarrassing!

avatar van schumacher

schumacher

Ik heb het een kans gegeven maar helaas.

Ik denk dat dit het niveau is voor 12 jarigen, mss dat ik toen die humor leuk vond, ik herinner het me niet haha.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Eerste 45 minuten erg leuk en grappig. Einde was maar moelijk door te komen. Duurde allemaal wat te lang.

avatar van teigertje

teigertje

• 2076 stemmen

Een komische absurde avonturen film.

Met drie jeugd vrienden die op zoek naar een schat gaan.

Geen Goonies achtige film, deze film is wat meer volwassen en een tikkeltje ordinair soms.

Wel zitten er verschillende grappige en knotsgekke momenten in.

Echter de film is in het begin beter, wat later wordt de film wat minder sterk.

De hoofdrol spelers, spelen wel grappig en echt leuk.

De cast speelt verder prima.

Een vermakelijke en best leuke film.