• 9.371.784 stemmen

Geregisseerd door: Christopher Fox

Met onder meer: Micah Spayer, Jennifer Figuereo en Westley Barrington Artope

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Rub

"Not all endings are happy"

Neal is eenzaam en wordt gepest op zijn werk. Bovendien heeft hij pech in de liefde. Op aanraden van een collega besluit hij naar een massagesalon te gaan en al doende verandert zijn leven op een manier die hij zich nooit had kunnen voorstellen.

avatar van eldorado

eldorado

Hoofdrolspeler Micah Spayer speelt goed de rest heel matig Jammer!

avatar van joolstein

joolstein

Soms heb je van die films waarvan je niet precies weet, wat je ermee aan moet..? Dit was ervoor mij zo één! Niet dat het nu zo'n gekke of maffe film was...Nee het gaat op dat vlak nooit heel ver over de schreef, dat is het niet! Het was zelfs een redelijk samenhangende road-movie. Maar personages Neal en Perla vinden op deze reis niet veel nieuws of bijzonder interessants. Het plot vertelt eigenlijk alles al; eenzame, kalende en sociaal onhandige Neal (Micah Spayer), bezoek een massagesalon en raakt samen met de Dominicaanse Perla (Jennifer Figuereo, je ziet haar ook in naakte glorie) verstrikt in een reeks gebeurtenissen. Voordeel is wel dat je niet precies weet wat je kan verwachten of waar dat naar toe zal gaan...Helaas ging het dus nooit helemaal los. Er is een seksscène, er werd drugs gebruikt maar ik mistte toch iets van een schok of iets meer opzienbarends. Visueel neemt het (gelukkig) wel een paar risico's, met het gebruik van kleuren die het een klein beetje horrorsfeer geven en de manier waarop het experimenteert met opnames van bewakingscamera's, camerahoeken, split-screens en animatie. Tja, het speelfilmdebuut van schrijver/regisseur Christopher Fox bezit cinematografische zowel goede als een paar ruwe kantjes en het verhaal wordt nooit echt in een onverwachte richting gestuurd. Wat het voor mij lastiger maakt om er een waarde oordeel aan te hangen!