• 9.373.147 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Michael Leavy

Met onder meer: Jeffrey Combs, Charles Powell en Tim Reid

Plot Stream

"Blood on the ground, points on the board."

Wanneer Roy en Elaine Keenan zich realiseren dat hun gezin uit elkaar drijft, besluiten ze dat er iets moet gebeuren. Roy dwingt zijn werk op een laag pitje te zetten en ze grijpen de kans om een vakantie uit hun verleden te herbeleven. Een rustig verblijf in een schilderachtig hotel is precies wat ze nodig hebben, maar dat is niet wat hen te wachten staat. Met vier gestoorde moordenaars die patrouilleren in de schijnbaar alledaagse gangen, zijn de kansen zeker niet in het voordeel van de familie Keenan. Roy moet vechten voor zijn leven en dat van zijn familie als hun eenvoudige weekendje weg verandert in een vakantie om voor te sterven.

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Eéntje om in de gaten te houden. Van het Terrifier team, maar met enkele grote namen uit het horrorgenre nl Jeffrey Combs (Re-Animator), Tony Todd (Candyman) en Dee Wallace (The Howling)

Heerlijk horror filmpje hoor! Toffe kills en je merkt ook hier het terrifier sfeertje. Horror op zn best.....Op naar deel 2 zou ik zeggen!

Filmkriebel schreef:

Tony Todd doet maar 1 minuutje mee. David Howard(art the clown) is killer nr 2. Maar desalniettemin een top horror voor slasher lovers.... van de schrijvers van Terrifier

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Hmm, de Terrifiers zijn toch een stuk beter want sfeervoller.
Stream is een stevige slasher maar de kills zijn bijlange niet van de orde van Terrifier. Bij enkele gaat het zelfs offscreen. Stuk braver dus. Verhaal is run-of-the-mill; enkele hotelgasten zijn ongevraagd opgejaagd wild in weddenschappen rond online gestreamde kills .. De nodige dwaasheden passeren de revue waarvan één heel ferme op het einde, maar wie van slashers houdt zal hier denk ik wel plezier aan beleven. De killers zijn anoniem en dat is ook wat jammer; ze verloren veel van hun dreiging.

Tony Todd en Dee Wallace inderdaad in piepkleine rollen maar Combs is all over the place en is weer lekker getikt. De grote namen ten spijt is dit crowdfundproject uiteindelijk een matige toevoeging aan het genre, al gebiedt eerlijkheid mij te zeggen dat ik me niet heb verveeld.

Dit is een hele slechte film! Geen verhaal, waardeloos geacteerd. Het lijkt wel een parodie op horrorfilms, maar dan heel slecht uitgevoerd.

Mensen die dit een goede film vinden zijn niet goed bij hun hoofd of hebben de film gekeken toen ze stoned of dronken waren!!

avatar van Shadowed

Shadowed

Vermakelijke slasherfilm waarin de ledematen rijkelijk in het rond vliegen, met enige profijt gebracht vanwege de praktische aanpak van regisseur Michael Leavy. Wel is het zo dat de duur van dit relatief simpele geheel wat te breed wordt uitgesmeerd, want een totaal van twee uur is te veel van het goede. Naarmate het laatste kwartier vordert, begint deze breedte dan ook behoorlijk voelbaar te worden. Gelukkig gebeurt er tussendoor genoeg, wordt er naar behoren geacteerd, brengt Leavy het gehak kundig in beeld en zijn er genoeg grote griezelnamen waar iedere horrorliefhebber zich aan kan vergapen. De moorden worden verder ook lekker creatief en gemeen uitgewerkt, maar dat kan je natuurlijk verwachten als je David Howard Thornton als één van de griezels weet te strikken. Dit soort praktisch gegriezel wordt in de huidige wereld een beetje gemist vanwege de voortgang van computereffecten, waardoor het zeker voor de afwisseling erg lekker wegkijkt.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Prima slasher met een verhaal. Goeie kills.

avatar van ZZ TOP

ZZ TOP

Prima slasher gemaakt door het team van de Terrifier. En dat is bij vlagen ook zeker wel te zien. De kills zijn creatief en sterk. De praktische effecten zijn van een hoog niveau en met kwaliteit gemaakt. Leuke rol voor Jeffrey Combs die even lekker zichzelf mag laten gaan. Het gehele acteerniveau is natuurlijk niet om over naar huis te schrijven, maar vermakelijk is het geheel wel.

Het niveau van Terrifier haalt het bij lange na niet, maar het doet wel een goede poging. Al duurt het allemaal wel weer iets te lang.

Erg vermakelijke slasher.

avatar van mrkos

mrkos

Stream

De familie Keenan besluit een weekend door te brengen in een hotel, maar hun verblijf verandert al snel in een nachtmerrie. Het hotel wordt afgesloten door vier gestoorde moordenaars die een sadistisch spel spelen. Ze strijden om wie de meest creatieve moorden kan uitvoeren op stream, waardoor het gezin moet vechten voor hun leven.

De film is een aardige slasher, maar biedt niet veel meer dan dat. Het verhaal blijft vrij oppervlakkig en richt zich vooral op de kills, die visueel indrukwekkend en creatief zijn uitgewerkt. De hoofdpersonages acteren redelijk, al maken ze vaak de typische, onlogische keuzes die je in dit soort films verwacht.

Hoewel de makers van Terrifier achter deze film zitten, mist Stream de intensiteit en de kwaliteit van die reeks. Voor een simpele horroravond is het prima, maar verwacht er niet te veel van.

2,5 sterren.

avatar van shugenja

shugenja

een slasher die ruim 2 uur moet duren?? Dat zou bij wet verboden moeten worden, tussen de 70 en 90 minuten en stoppen als het verhaal op is. Ik heb een naar voorgevoel dat deze titel zich niet aan de regel heeft gehouden. Is het de moeite om te kijken?

avatar van Corcicus

Corcicus

De speelduur speelt deze slasher inderdaad wat parten, maar verder is er wel heel wat te beleven. Er spelen zowaar twee ervaren clowns mee: Tim Curry (Pennywise in It) en David Howard Thornton (Art in Terrifier 2 en 3). Vooral bij die laatste is de gelijkenis tussen beide rollen treffend en komt zijn ervaring goed van pas. Qua bewegingen is het net Art. De boezem van Liana Pirraglia speelt dan weer een andere glansrol. Voor de rest vallen de acteerprestaties bijzonder tegen. Echt heel slecht. Ook het script was flauw en van erarmelijk B-niveau. Wat wel goed meevalt, is de gore. Het is duidelijk dat het team van Terrifier hier achter zit want de grafische gore en practical effects zijn buitengewoon goed.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Verrassend leuke b-horror was dit en dacht al duidelijke trekjes te herkennen van Art the Clown als Player 2, love it en verder gewoon lekker lowbudget entertainment met leuke kills, dikke 7/10.