• 9.373.605 stemmen

Genre: Actie / Thriller

Geregisseerd door: Roel Reiné

Met onder meer: Aaron Eckhart, Abigail Breslin en Tim Roth

Plot Classified

Een ervaren huurmoordenaar van de CIA krijgt al bijna twee decennia in het geheim zijn opdrachten via de advertenties in kranten. Wanneer zijn lang verloren dochter, een Britse M16-analiste, hem opspoort, ontdekt de huurmoordenaar schokkend nieuws. Zijn CIA-baas is al jaren dood en de divisie waarvoor hij werkt is lang geleden opgedoekt. Samen met zijn dochter gaat hij op onderzoek uit en tracht te achterhalen wie er achter de opdrachten zit.

avatar van gotti

Het is akelig stil omtrent deze film. Zou dat hiermee te maken hebben?

Aaron Eckhart Accused of 'Unprofessional' Behavior by Abigail Breslin - variety.com

avatar van gotti

Lijkt toch 22 oktober streambaar te zijn.

avatar van Neder0001

Neder0001

Aaron Eckhart levert ook wel de ene na de andere parel af tegenwoordig hè? Het gaat een beetje de kant op van Bruce Willis.

avatar van schumacher

schumacher

B-film , wat is dat toch met al die goei acteurs die in zulke flut films mee spelen??

Ik ben ermee gestopt om lang te blijven kijken naar zo'n nutteloze films. Ik kijk zeer veel films/series/programma's en noem maar op dat het me teveel tijd kost anders.

Je ziet dat gewoon wanneer dat het weer niets gaat worden , je hoort het ook aan de rare muziek dan, het slechte acteren enz...

avatar van John111

John111

Zeer slechte film. Blonde kleuter die zogenaamd voor mi6 werkt. Áaron Eckhart slechter dan ooit. Slechte vecht scenes, onlogische akyie reaktie voor een moordenaar, slap gefilmd, langdradig. Niet kijken.

avatar van coumi

coumi

Eckart als actieheld is de laatste jaren niets nieuws eigenlijk. Soms zit er iets redelijks tussen maar dit is dat zeker niet. Erg matige film, ouderwets B niveau, old school maar achterhaalde actiescènes. Pittoreske plaatjes van Malta moeten het niveau wat proberen op te krikken. Beide hoofdrolspelers zijn niet geschikt om een film enigszins te dragen: Eckart oogt erg vermoeid en ongeïnspireerd. Voormalig kindsterrtje Breslin heeft als volwassene haar fysiek niet mee en haar acteertalent laat ook te wensen over. En de zeer erkende acteur Roth is weggestopt in een nietszeggende bijrol. Een project waar niemand in leek te geloven.

avatar van italklaas

italklaas

Dit was nog niet eens genoeg voor een B-film. Heel treurig dat er blijkbaar nog steeds voldoende van deze films gemaakt worden, maar voor mij hoeft het niet.