• 9.371.015 stemmen

The Corridors of Power (2022)

Documentaire | 135 minuten

Genre: Documentaire

Oorsprong: Verenigde Staten / Israël

Geregisseerd door: Dror Moreh

Plot The Corridors of Power

Waarom slagen wij als moderne, westerse, machtige maatschappij er niet in om gruwelijkheden zoals de genocides in Rwanda of Srebrenica tegen te houden? Waarom wordt op de ene plaats wel gereageerd en op de andere niet? Wat zijn de echte redenen achter de beslissingen van de grote politieke besluitmakers? Hebben ze soms spijt achteraf?

avatar van Ajax&Filmfreak

Ajax&Filmfreak

Weet iemand hoe dat nou zit?

Zowel hier als op de IMDB wordt vermeld dat deze docu 135 minuten zou duren.

Nou zijn er inmiddels door de VPRO op NPO 2 6 afleveringen van net geen uur uitgezonden en staan er zover ik kan zien nog 2 afleveringen gepland.

Als dat zo blijft duurt deze docuserie zo ongeveer 460 minuten.

Is er ook een verkorte uiteenzetting van deze docuserie in de vorm van een film en een volledige docuserie, of zitten zowel IMDB als Moviemeter er totaal naast qua info?

Ajax&Filmfreak schreef:

Weet iemand hoe dat nou zit?

Zowel hier als op de IMDB wordt vermeld dat deze docu 135 minuten zou duren.

Als dat zo blijft duurt deze docuserie zo ongeveer 460 minuten.

Hetgene dat nu op tv te zien is is dit: Corridors of Power: Should America Police the World? (TV Mini Series 2024) - IMDb

Briljante serie overigens.

avatar van Ajax&Filmfreak

Ajax&Filmfreak

Ik heb de serie nu helemaal afgekeken, het is zeker een hele goede serie, ik ga m een keer toevoegen hier.

Ajax&Filmfreak schreef:

Wanneer?