• 9.370.349 stemmen

Genre: Documentaire

Oorsprong: België

Geregisseerd door: Joost Laperre en Jillis Schriel

Plot Beest

Walter Arfeuille heeft alles van een tragische held. Heel zijn leven lang wil hij de sterkste en de strafste zijn. Hij doet er dan ook alles aan om zijn grote rivaal te verslaan, krachtpatser John Massis, die in Vlaanderen geboekstaafd staat als 'de sterkste mens'. Zijn obsessie drijft hem tot het uiterste: het is nooit groot, zwaar of sensationeel genoeg. Het bezorgt hem de bijnaam 'het beest', maar brengt hem ook bijna ten onder. De gevallen held kruipt langzaam terug recht, met een fonkeling in de ogen onthult hij zijn nieuwe plannen. Een intiem portret van een sterk karakter.

avatar van finalman

finalman

RobbyTripp waar heb je hem gezien?

avatar van RobbyTripp

RobbyTripp

• 2013 stemmen

finalman schreef:

RobbyTripp waar heb je hem gezien?

Ik heb stage gelopen bij onder andere de distributeur (Dalton Distribution) en heb die zo kunnen zien. Ondertussen staat hij ook op hun VOD platform tegen betaling (dalton.be), maar die werkt enkel in België (dus een VPN is nodig als je in Nederland woont).

Vanaf 1 januari te bekijken op VRT MAX (b) en op 9 januari op CANVAS (b)

avatar van Serpicos

Serpicos

(narcistje) Walter Arfeuille heeft straffe prestaties neergezet in zijn leven, maar deze performance van John Massis blijft ongeëvenaard.

avatar van K. V.

K. V.

Deze docu eens meegepikt. Ik kende deze man niet, dus was het wel eens interessant om gezien te hebben. De docu toont de hoogtepunten, maar laat ook een man zien die veel van zijn pluimen heeft verloren. De docu duurt niet zo lang, dus vervelen deed hij zeker niet. Goed om eens gezien te hebben.