• 9.369.469 stemmen

Geregisseerd door: Jonathan Sobol

Met onder meer: Ron Perlman, Elias Koteas en Emma Ho

Plot The Baker

"Careful who you cross."

Een stille, stoïcijnse bakker leidt een monnikachtig bestaan in zelfopgelegde ballingschap. Wanneer zijn vervreemde zoon wordt gedood in een slecht afgelopen drugsdeal, moet de bakker voor zijn achtjarige kleindochter zorgen waarvan hij het bestaan niet wist. Uiteindelijk wordt de bakker gedwongen terug te keren in een leven dat hij achter zich probeerde te laten.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Matige film met een simpel verhaaltje. Veel saaie momenten en de actie is ook niet om over naar huis te schrijven. Ik had wel op een iets betere film gehoopt met Perlman en Keitel maar helaas konden zij dit niemendalletje niet redden.

avatar van teigertje

teigertje

• 2075 stemmen

Wat een enorme teleurstelling is deze film.

Met een acteur als Ron Perlman verwacht je wel wat.

Maar in deze film,kwam hij niet uit de verf.

Weinig sfeervol en matige aktie.

Ook het camera werk is belabberd.

Ook is de film te lang, doordat deze film zwak is.

Had meer in kunnen zitten, helaas.

avatar van frans123

frans123

Half uur gezien en ik houd het voor gezien...

avatar van Pim1993

Pim1993

Wat een waardeloze film. Niet doorheen te komen, totaal geen spanningsboog en bomvol inhoudloze en totaal oninteressante karakters die allemaal zo neerslachtig als het maar kan uit de verf komen. Alsof de cast is samengesteld uit acteurs die thuis met een burnout op de bank zaten.