• 9.373.068 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Joel David Moore

Met onder meer: Amanda Crew, Tom Felton en Ashley Greene

Plot Some Other Woman

Eve Carver verwachtte een paar maanden paradijs op een tropisch eiland als overplaatsing voor het werk van haar man. Maar een jaar later, niet in staat om het gezin te stichten dat ze wilden, heeft Eve al haar eigen dromen opgegeven. Terwijl de eilandkoorts steeds sterker wordt, ontrafelt de werkelijkheid zich rond Eve als een vreemde vrouw haar leven stapsgewijs begint over te nemen.

avatar van Seam

Seam

Dit was verrassend aardig! Dat wil zeggen, ik had verwacht dat dit een pijnlijk slechte film zou zijn. Een cast met sterren van voorheen die nog wat lekker proberen te schnabbelen op een tropisch eiland en een flutscript. Typische formule voor B-films.

Maar het bleek dus best vermakelijk te zijn. Het verhaal is niet al te origineel, maar toch pakkend genoeg om verder te blijven kijken. Vanaf het begin al windt de film er geen doekjes omheen, waardoor je toch benieuwd wordt hoe het einde gaat uitpakken. En ik moet zeggen, dat was uiteindelijk ook best aardig.

Toch ontbrak er iets, de film was beter geweest als hij iets meer uit de bocht vloog: Ik miste net wat spanning, mysterie of horrorelementen. Ook waren er te weinig mooie beelden of gedenkwaardige muziek.

Maar ik moet wel zeggen, Crew speelt echt sterk. Ondanks dat het niet de makkelijkste rol is, weet ze toch te overtuigen. Een scherp contrast met Greene helaas, want die doet het aanzienlijk minder goed. Gelukkig heb je daar wat minder last van.

Op zich een kleine aanrader, voor de mensen die een leuke zomerse mysterie film willen zien en nog niet zoveel ervaring hebben met dit concept. Snap wel dat een hoop mensen dit ook niks vinden en een slap aftreksel van films die niet spoilen.