• 9.369.485 stemmen

Genre: Drama / Horror

Geregisseerd door: Scott Goldberg

Met onder meer: Chiko Mendez, Shelley Duvall en Edward Furlong

Plot The Forest Hills

Rico loopt een hoofdletsel op tijdens het kamperen in de bossen van de Catskill. Daarna wordt hij steeds meer gekweld door nachtmerrieachtige visioenen. Hij komt in contact met de zonderlinge Billy die hem laat geloven dat hij in een weerwolf kan veranderen.

Volg Scott al jaren.

Een self-made indy film regisseur, die het toch maar weer mooi voor elkaar kreeg om Shelly Duvall (The Shining) weer aan het acteren te krijgen.

mcdaktari

Waar is deze film al te zien, op welke streaming site's want ik kan hem nog nergens vinden.

avatar van Fortune

Fortune

Edward Furlong leeft dus nog.

Volg Scott al jaren.

Waar heb je deze film al gezien, of stem je op de trailer??

mcdaktari

Franz_Hose Je wil er blijkbaar niet graag op antwoorden, wel? Dus toch op de trailer gestemd? Dan zou je stem verwijderd moeten worden. De film is nog nergens te streamen en is ook niet in de sneak preview geweest, dus.

mcdaktari schreef:

Telt een testaudience- bestaande uit funders- viewing niet?

Franz_Hose schreef:

Telt een testaudience- bestaande uit funders- viewing niet?

Maar waar heb je die dan gezien is mijn vraag

mcdaktari schreef:

Maar waar heb je die dan gezien is mijn vraag

hint: wel eens van een buyer's market gehoord?

Franz_Hose schreef:

hint: wel eens van een buyer's market gehoord?

Volgens mij ben jij een hele grote fantast

avatar van John Milton

John Milton

Fortune schreef:

Edward Furlong leeft dus nog.

En Dee Wallace ook!

avatar van Antonev

Antonev

Inmiddels bijna een jaar geleden in ‘première’ gegaan in de USA, maar nog steeds geen informatie over een mogelijke release datum op bijvoorbeeld de streamingdiensten. Je zou toch bijna gaan denken dat er ergens een kink in de kabel is gekomen….

The Forest Hills was getting a lot of press at the end of 2022 and the start of this year, but following a premiere screening at Kevin Smith’s movie theatre in Atlantic Highlands, New Jersey this past March, we haven’t heard anything more about it. Here’s hoping there will be release news to share soon, because horror fans are eager to show their support for Duvall’s return to acting.

avatar van Boneka

Boneka