• 9.376.398 stemmen

Met onder meer: Pål Sverre Hagen, Ingrid Bolsø Berdal en Ine F. Jansen

Gesproken taal: Noors en Engels

Plot Alle Hater Johan

"An explosive comedy"

Johan is een eenling met een paard en een flair voor explosieven, die nooit volledig wordt toegelaten tot de warmte van de lokale gemeenschap. We volgen zijn strijd om thuis te horen in zijn geboortestad en de levenslange, onbeantwoorde liefde voor het buurmeisje, die hij tijdens zijn jeugd per ongeluk heeft opgeblazen.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Komedie is dit absoluut niet, dit is een echte drama film.

Maar ik heb hiervan genoten, film boeide van begin tot eind.

avatar van AniSter

AniSter

"Niets weerstaat je vaders pijptang" (volgens Johans moeder, ergens in de achtste minuut).

Geweldige Noorse komedie met dito typische humor. Af en toe dramatisch, maar steeds vergezeld van genoeg humoristische elementen. Hagen zet weer een prima karakter neer. Gefilmd in een mooie omgeving. De muziek en zang passen er ook uitstekend bjj; "zo is het!".