• 9.372.862 stemmen

De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis (2022)

Familie | 74 minuten

Genre: Familie

Oorsprong: Nederland

Geregisseerd door: Lucio Messercola

Met onder meer: Martien Meiland, Robert ten Brink en Jan Versteegh

Releasedatum: 4 oktober 2023

Plot De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis

Hugo Hogepief krijgt de belangrijke taak om de sleutels, die toegang geven tot de speelgoedkluis, te bewaren voor Sinterklaas. Maar ook de broers Mats en Peer vernemen dit nieuwtje. Hugo kan evenwel op bijval rekenen van de vele pietenkarakters en het nieuwste lid Chico Choco. Samen pogen ze de cadeautjes uit handen van de broers te houden.

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Te zien sinds 5 oktober 2022 in de bioscoop (Just Entertainment)

avatar van Crook

Crook

Wat een treurige armoe al die product placement in deze productie. Lijkt wel een reclame van anderhalf uur.

Haha mn mattie Chris zit er ook weer in zie ik.

Die blijft ook maar opdraven in die Sint-meuk.

avatar van Rotterdam@1

Rotterdam@1

Voor de personen die meespelen zijn we compleet allergisch...We kijken graag naar Sinterklaasfilms, maar deze bralfiguren slaan we echt over. Er zijn zoveel meer mooie, leuke en gezellige Sinterklaasfilms, zonder eeuwige pubers.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Crook schreef:

Van welke merken dan?

avatar van Crook

Crook

Mr. Chiel schreef:

Van welke merken dan?

Er zijn een aantal scènes in de Kruidvat, waar Kruidvat non stop heel expliciet in beeld komt. Ook Taksi zag ik vaak voorbij komen - er stond nota bene zelfs een display van in de bios met ‘kun je ons drankje in de film spotten??’ - en zo kwamen er nog 100en producten vol in beeld de hele tijd. Trieste bende als je zo’n wanproduct op deze manier financieel rond moet maken.

avatar van Splinters

Splinters

Die poster heeft helemaal niets met het sinterklaasfeest te maken. Gelukkig hebben we hier voldoende echte sinterklaasfilms met zwarte pieten op voorraad.

avatar van robertinho

robertinho

Rotterdam@1 schreef:

Heb je deze nou wel of niet gezien? Idem bij Meester Kikker? Kan zijn dat ik het verkeerd lees, maar het lijkt alsof je stemt vóór je de film hebt gezien.

avatar van The Oceanic Six

robertinho schreef:

Ben ik ook benieuwd naar. Lijkt van niet. Ik lees tig berichten waarin de betreffende user moralistisch met het vingertje wijst en ook nog even geregeld benoemd in het onderwijs te werken, maar volgens mij zijn het een hoop fake stemmen.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11904 berichten

The Oceanic Six schreef:

Leraar Rotterdam@1 heeft er vaak een handje van om te stemmen zonder de film gezien te hebben.

avatar van The Oceanic Six

BlueJudaskiss schreef:

Uiteraard geen reactie op je bericht. Betrapt zijn is vast vervelend.