• 9.374.673 stemmen

Genre: Documentaire

Oorsprong: Nederland

Geregisseerd door: Ingeborg Jansen

Plot Klimaatrebellen

Een groeiende groep Nederlandse twintigers ziet de aarde steeds minder leefbaar worden. Ze sluiten zich aan bij de klimaatgroep Extinction Rebellion en voeren actie om de klimaatcrisis te bestrijden. Er is weinig waarvoor ze terugschrikken in hun strijd: nachtelijke campagnes, acties op grote hoogte en zelfs arrestaties of een strafblad. Alles voor een betere planeet.

avatar van Slater

Slater (crew films & series)

Te zien op 2Doc.

avatar van Ajax&Filmfreak

Ajax&Filmfreak

Aardig inkijkje in de actiegroep Extinction rebellion die je zonder dit soort docu's moeilijk krijgt behalve als je (toevalig) met ze te maken krijgt.

Ik heb wel een zwak voor dit soort activisten.

Wat vonden jullie hier zo slecht/ matig aan stinissen en Pacino1987 ?

avatar van stinissen

Ajax&Filmfreak schreef:

Ik heb wel een zwak voor dit soort activisten.

Wat vonden jullie hier zo slecht/ matig aan stinissen en Pacino1987 ?

Ik ben hier zwaar op tegen en ik heb het wel gehad met milieu en stikstof laten we eerst echte problemen oplossen.

avatar van ZAP!

ZAP!

stinissen schreef:

...ik heb het wel gehad met milieu...

Ik ook, helemaal. Weg met het milieu!

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11909 berichten

stinissen schreef:

Tja, voor veel mensen is dit echt een probleem en dan kan ik me voorstellen dat daar een docu over gemaakt wordt. Dat het onderwerp jou niet ligt heeft weinig met de kwaliteit van de film te maken denk ik zo.

avatar van Ajax&Filmfreak

Ajax&Filmfreak

stinissen schreef:

Ik vind dit best wel een bizarre reactie, op zich al, maar helemaal van notabene degene met de meeste stemmen hier op Moviemeter.

Die bovendien crewmember is.

Het getuigd niet van enige objectiviteit jegens het medium film op zich.

Ik had verwacht dat iemand in die funktie met zoveel kijkervaring een film zou proberen te beoordelen met een open niet veroordelende blik.

In dit geval bij een documentaire bijvoorbeeld de correctheid van de informatie, camerawerk, montage etc.

avatar van stinissen

Ajax&Filmfreak schreef:

Die bovendien crewmember is.

Het getuigd niet van enige objectiviteit jegens het medium film op zich.

Ik vind al die milieu activisten bizar en als een film mooi geschoten is ( En dat zijn er veel) hoef ik hem nog niet goed te beoordelen. je hebt het verder over correctheid van de informatie en daar kunnen we over twisten ( en dat gaan we dus niet doen). En mijn blik op dit soort zaken bevestigde weer mijn mening hier over.