• 9.371.622 stemmen

Sabina: Tortured for Christ - The Nazi Years (2021)

Biografie / Drama | 115 minuten

Genre: Biografie / Drama

Alternatieve titels: Sabina / Sabina: Tortured for Christ

Geregisseerd door: John Grooters

Met onder meer: Emil Măndănac, Raluca Botez en Gabriel Costin

Plot Sabina: Tortured for Christ - The Nazi Years

"The Heart of The Gospel is Forgiveness"

Sabina is een ambitieuze, atheïstische levensgenieter, die zich bekeert tot het christendom. Sabina riskeert haar leven om Christus’ liefde te tonen aan een drietal nazi-soldaten. Waarom? Waarom zou een joodse christen haar leven riskeren om haar vijanden te helpen - leden van het leger die haar hele familie hebben vermoord?

Sabina Wurmbrand

Richard Wurmbrand

avatar van Marcske

Marcske

Waar is deze te zien?

avatar van Marcske

Marcske

Te zien via de site op de trailer.

Uiteraard een film met een boodschap, wat mij betreft wat over de top, maarja als nou eens iedereen zo in het leven zou staan zou het er wel een stuk vredelievender aan toe gaan dan nu het geval is.(Oekraïne, Gaza Israël)

avatar van goldendream

goldendream

Deze film vertelt het verhaal van de film 'Tortured For Christ', maar hier gaat de hoofdrol naar de vrouw en niet naar de man van het bekende koppel. De acteurs zijn dezelfde. De films zijn geen vervolg op elkaar. Het zijn films die gewoon over hetzelfde koppel gaan.

De eerste film vind ik beter, hoe kort hij ook is. Misschien komt het door de kwaliteit van het beeld, want de eerste zag ik op dvd en deze via een triestige pc-link.