• 9.373.522 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Nederland

Geregisseerd door: Richard Gorodecky

Met onder meer: Badger Skelton, James Backway en Ashley McGuire

Plot Little Shit

"Finding the Good in the Bad"

Zomaar een dag uit het leven van Paul, een rouwdouwer bij wie je liever uit de buurt blijft. Hij verveelt zich en hangt rusteloos rond in de wijk. Maar niets is wat het lijkt want wanneer Paul verder op onderzoek gaat in zijn lommerrijke buurt, ontdooit hij door alle pracht die hij daar ondervindt.

avatar van John Milton

John Milton

Doet wel iets aan Shane Meadows denken qua stijl, vond ik.

Winnaar Best UK Short op het London Short Film Festival 2018. Vooruit, we ronden af naar boven.

avatar van Movsin

Movsin

Paul is een jongen die door zijn omgeving waarin hij opgroeit in een schuif van alleen maar waardeloosheid zal belanden, maar hij ontwikkelt toch ook een zekere liefde voor de natuur en empathie en vriendschap horen bij zijn eigen zijn.

Knap in beeld gebracht.