• 8.712.077 stemmen

Releasedatum: 17 februari 2022

• Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot Ik Wist Het

Mia is een eigenzinnige dertiger die besluit haar eigen bloemenwinkel te openen. Haar intuïtie vertelt dat de liefde van haar leven niet lang op zich zal laten wachten en ontmoet daar letterlijk de man van haar dromen. Ze zet alles op alles om een succes van haar winkel te maken en te zorgen dat de man van haar dromen ook de man van haar leven wordt. Maar wat als je opeens vlinders krijgt van diegene die recht voor je staat…

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Vanaf 17 februari 2022 in de bioscoop (WW Entertainment)

avatar van Frankeermachine

Frankeermachine

Oef...

avatar van Rianneryan

Rianneryan

Verschrikkelijke film!

Zonde van mijn geld, tevens nog nooit zo'n slechte bloemen bij een bloemist gezien !

Wat een grap.

avatar van wvernooij

wvernooij

Ik vond 'm wel meevallen, hoor.

avatar van Capablanca

Capablanca

Ik keek hem vooral voor de beelden in mijn geliefde Edam, maar hij viel me verder, zeker voor een Nederlandse speelfilm, bijzonder mee.

avatar van robertinho

robertinho

• 1908 stemmen

Verschrikkelijk. Álles, maar dan ook álles voelde onnatuurlijk aan (niet te verwarren met bovennatuurlijk, wat de bedoeling zou moeten zijn): iedere scène, elke dialoog, elke set en elke steeg.

Soms is iets zo slecht dat het tóch nog wel leuk is. Dit niet.

avatar van jan

jan

Niet komisch en nauwelijks romantisch

avatar van blurp194

blurp194

Ja, inderdaad - ik wist het. Nederlandse films zijn al vaak niet best, maar romcoms van vaderlandse bodem zijn eigenlijk gewoon altijd om te janken zo slecht.

En deze dus ook weer. Grotendeels door het enorm zwakke verhaal - vanzelf, moet ik haast al zeggen, want ook dat is wel een kenmerk van zowel het genre als de gebruikelijke NLse interpretatie daarvan. Maar het wordt nog erger - de hoofdrol van Ten Napel. Wat een super mooie meid. Maar of ze nou bewust zo’n bloedirritant mens neerzet of dat ze ook echt zo is, het is me om het even. Niet uit te houden. Ik hoop toch in vredesnaam dat zulke mensen niet echt bestaan, ik zou er moordneigingen van krijgen.

CLAIM €100 BONUS OP JE 1E STORTING Meld je aan