• 9.376.411 stemmen

Geregisseerd door: Urszula Morga

Met onder meer: Agnieszka Warchulska, Mateusz Wieclawek en Magdalena Mascianica

Gesproken taal: Pools

Plot Mleko

Ewa neemt haar dochter Julka mee naar hun buitenverblijf aan een meer om zich voor te bereiden op Julka’s achttiende verjaardagsfeestje. Zonder dat haar moeder daarvan op de hoogte is, brengt Julka haar vriend Adrian mee. De moeder keurt zijn aanwezigheid openlijk af en wil van hem af. Hoe meer ze echter probeert hem weg te werken, des te duidelijker het wordt dat de moeilijkste strijd die ze zal moeten voeren, de strijd met zichzelf is.

avatar van John Milton

John Milton

avatar van John Milton

John Milton

Ik moet zeggen dat ik die neiging goed kon weerstaan als 16 jarige. Maar mijn schoonmoe was ook geen Agnieszka Warchulska, als ik heel eerlijk ben. En gelukkig was ik anders alsnog veel te verliefd geweest. Aaah, First Love